Vietoje kulkos – plaktukas: mokslininkai atskleidė neįsivaizduojamą sovietų budelių žiaurumą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Lixteris 2013-05-29 17:48
Kas čia tokio? Kitatikius ir išdavikus reikia naikint, taip buvo visad. Čia pučia burbula, kad kažkokiam, matyt, labai besireiškusiam, užvažiavo į galvą su sunkiu daiktu. Pažiūrėkit, kiek per 20 metų serijinų žudikų buvo ir kaip jie aukas kankino. Ir tai darė ne dėl tėvynės išdavikų ar įsakymų, o šiaip sau. Šiaip sau tai darė ir senovės tautos, aukodamos savo vaikus ir panašiai.
Kučumas 2013-05-29 21:45
Sadistu buvo visais laikais ir visose tautose.Nereikia cia demonizuoti rusu! Kazkaip pamirsome Pirciupio tragedija,kaip gyvus sudegino visa kaima vokieciai! visais laikais karas atskleidzia baisiaja zmogaus puse! Esu skaites,kad Vytauto Didziojo zygio i Novgoroda metu i siena buvo uzmusami rusu kudikiai,nereikia buti patiems tokiems "baltuciais ir pukuotais" be to nuteistam mirtimi smugis plaktu i galva gal geresne iseitis,nei tolesni kankinimai...o kulka,plaktukas ar kardas tai greita mirtis,ne sudeginimas ant lauzo ,kaip mego prakeikti kunigai!!!!
immortallt 2013-05-29 21:49
Čia sakyčiau realiai straipsniai orientuoti daugiau į vakarų Europą, kurie laikė rusus išganytojais ir gelbėtojais nuo vokiečių, kurie buvo ne ką geresni, jei ne blogesni nei vokiečiai, tik toliau nuo jų kiemo. O kiek suprantu čia žudė ne kitataučius, ar kitatikius, o kas pakliuvo ar pasimaišė, ne taip pažiūrėjo ar šiaip buvo 50km atstumu.
Benediktas 2013-05-29 22:51
Aš pasibaisėjęs, kad kai kurie komentatoriai tai apibūdina, kaip normalius, natūralius dalykus. Panašiai, kaip ryte kavos pasidaryti.. Šie veiklos būdai yra pasibaisėtini, žuvo daug nekaltų žmonių. Tai tragiški žmonių likimai. Taip pat reikėtų mastyti, ko buvo siekiama tuo metu buvusia politika. Taip pat iš to mokytis, stiprinti ir apsaugoti savo valstybe visais būdais nuo panašių situacijų.
Simplicity 2013-05-29 22:56
Koks dar karas? Nebuvo jokio karo kai prekiniai vagonai į Sibirą dundėjo, o NKVD galvas „liaudies priešams“ kirtikliais kiurdė. Iš kokių urvų jūs, Rusijos mylėtojai, lendat...
vvv2 2013-05-30 09:29
" valsčiuose tokių "laukė", atsiskaitydavo plaktuku, kad "vyresni kolegos" neišgirstų ir nepraneštų mylimam draugui Stalinui..