Ką kiekvienas turėtų žinoti apie pasenusį maistą?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

rokend 2013-06-03 10:37
Daug istorijos ir kaip kažkas kažką padarė, mažai patarimų.
immortallt 2013-06-03 11:39
Su savo dantų šepetėliu patarė viską šveisti. O šiaip per didelė švara po to ir leidžia užsikrėsti viskuo iš eilės. Pažįstamas po tarnavimo Afganistane net vaisių iš parduotuvės neplauna, jei po ranka nėra krano (po ginklo valymo nebūdavo kur rankų nusiplauti, o vandens davinį gaila būdavo naudot), tai nutarė, kad jei ten tokį š ant rankų atlaikė, tai čia vaikų žaidimas.
faktas 2013-06-03 12:39
Kiek leidžia prisiminti atmintis, esu apsinuodijęs (2 kartus) tik CanCan picerijoje.
zamzungas 2013-06-03 14:21
Blogai nutarė, nes ten mažesnis populiacijos tankis, mažesnė bakterijų mutacijos galimybė ir t.t. per priekybos centrus praeina daug didesni kiekiai skirtingų žmonių ir skirtingų bakterijų ir būtent toks maistas yra pavojingesnis. O dar galim pridėt kad vaisiai ne tik padengti bakterijom, bet dar ir apipurkšti velniai žino kuom
immortallt 2013-06-03 14:46
Na aš taip nedarau, bet jis jau 6 metai Osle.
vanduo4 2013-06-03 22:30
Tu nemaisyk uzterstumo purvu su biologiniu ir cheminiu uzterstumu. Isvalius ginkla rankos yra tepaluotos, parako likuciai ir kt. - o tai yra absoliuciai sterili nuo betkokiu bakteriju aplinka. Isgyveno Afganistane, mirs namuose nuo zarnyno bakterijos. Tuo labiau afganistane yra karsta ir sausa - labai prastos salygos bakterijoms, tuo labiau grybeliams, kuriems rikia dregnos aplinkos.