Klimato atšilimą stabdo požeminės anglies dvideginio saugyklos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

deivec 2013-06-13 11:38
Pagal prognozes, iki 2030 metų vien anglies, kuri yra vienas didžiausių planetos teršalų, suvartojimas gali išaugti iki 70 procentų. jezau ...gal nors karta pasakykite kodel tai viskas vyksta....o ne kalbekite amzinai apie pasekmes....
Shinigami 2013-06-13 16:47
Priežastys labai paprastos. 1) Žmonių kiekis auga. a) Žmogus kvėpuoja ir išskiria CO2 b) Žmogui reikia šilto namo, išskiria CO2 kūrenimas. c) Žmogui reikia elektros, irgi dažnai kūrenamas kūras. CO2 d) važiuoja automobilių, vėl papildomas CO2 e) naujiems žmonėms taip pat reikia valgyti, o maisto auginimas ir gaminimas išskiria CO2. f) reikia papildomos technikos (telefonai, kompiuteriai, mašinos ir t.t.), o jų gamyboje vėl išskiriama daug CO2. g) ir t.t. 2) Žmonių poreikiai vis auga. Vis daugiau žmonių nori nuosavo automobilio, telefonų, kompiuterių ir kitų patogumų. O tai papildomi CO2 kiekiai. Net jei žmonių kiekis ir nedidėtu, bet jis didėja. 3) Meta ekologija. Skatina pakeisti senus automibilius naujais, nes jie tipo išskiria mažiau CO2. Bet neskaičiuoja, kad naujų automobilių gamybą išskiria daugiau CO2 nei nei tie seni auto išmes per 10 metų.
Belzebubas 2013-06-14 00:40
Nesutikciau, nes skaicius istraukei is oro, o pvz ir pati gamyba tapo modernesne del ivairiu ekologiniu reikalavimu, todel gamyba automobilio pries 20 metu buvo tarsense nei dabar:)