3D spausdintuvas Kinijoje iš gyvo audinio gamina žmogaus audinius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Verslininkas 2013-08-19 12:17
Idomu butu suzinoti principa kaip veikia tokie spausdintuvai? klijuoka kazkokias molekules? ar tiesiog islieja tam tikra teslos gabala kuri veliau panardinus i koki nors skysti aplimpa molekulemis.
faktas 2013-08-19 14:19
Greičiausiai klijuoja ląsteles. Tik įdomu, kaip jos po to tarpusavyje sąveikauja... Tarp ląstelių yra labai sudėtingos jungtys ir kanalai.
Verslininkas 2013-08-19 16:28
pagal ideja klijuonat lasteles turetu uzimti labai daug laiko... arba cia tiesiog kazkoki karkasa padaro ir tiek.
Verslininkas 2013-08-19 16:36
Apskrytai gyvenim prasmes aiskinimas neturetu buti filosofo, mokslininko, daktaro, ar kunigo reikalas. Zmous turetu padeti zmogui surasti prasme, bet ne nurodineti kas turetu buti visuotine gyvenimo prasme. Durnas mokosi is savo klaidu, protingas ir is svetimu. Nereiketu daryti tokiu paciu klaidu kurias dare tevai, seneliai, draugai, manau tai vieninteliai zmones kurie padeda susikurti gyvenimo prasme, ir ja pletoti bei ja akcentuoja, ir tai kiekvieno asmeninis reikalas. Nera visiskai jokios prasmes gilintis kokia yra gyvenimo prasme tam tikru laikotarpiu, nes zmonijos vystimasis ir turi vykti per zmoniu atrankas, per stipriuju islikima ir silpnuju zuti. Antraip apskritai nera jokios prasmes