Kodėl šunys tuštinasi atsisukę tik į pietus arba į šiaurę?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

O_O 2014-01-07 14:40
- Kuo dirbi? - Aš mokslininkas. - Ką tiri? - Į kurią pusę šunys raito šarangę varangę. Jau antri metai su kolegomis triūsiam.
BadAss 2014-01-07 15:02
D
Hm 2014-01-07 15:08
Hm, bet mano šuva kažkodėl sekmadienį tuštindamasis buvo atsisukęs į ŠV...
O_O 2014-01-07 15:16
Vieno iš jūsų, tavo arba šunies, GPSą reikia kalibruoti
Nerkus 2014-01-07 15:18
o ar buvo įvertinta, kad geografinė šiaurės kryptis neatitinka kompaso rodomos (magnetinio poliaus) šiaurės krypties? O jei viskas buvo įvertinta, tai gerai būtų su anomaliu šunimi padaryti keletą eksperimentų. Reikia išsiaiškinti kodėl šuns galvoje pasisuko kompasas, tikėkimės, kad chirurginio įsikišimo nereiks ir šuo nenukentės.
Kadras 2014-01-07 15:27
Na nors foto idejot geresne nei 15min http://www.15min.lt/images/photos/61665 ... b9ebef.jpg
Kučumas 2014-01-07 15:38
kokia is to nauda? as stebiuosi tu saves vadinanciu mokslininku darbais...turbut 9 desimtys tik ir uzsema sudu tyrinejimais.Kas gali pasakyti,kad nuo moksliniu isradimu,mes tapome laimingesni? kaip ne kur palengvejo darbas ir patogumai visa kita tai nereikelingi uzsieminai. kvaila buvo evoliuvija jei bezdzione uzsimane dirbti,o seip as manau nera jokios evoliucijos.Yra tik kazkokios mutacijos,nuo ir ir kaip jos atsiranda cia jau klausymas kitas...
Pumper 2014-01-07 15:44
Absoliučiai viskas yra mokslininkų išradimai. Nepatinka, eik su tom nedirbančiom beždžionėm gyventi. O gal ir taip nedirbi ir tik kitiem ant sprando sėdi? Ir kokia nauda iš tavo komentaro? Kas dėl jo "tapo laimingesnis"?
Kučumas 2014-01-07 16:40
O tu jautiesie savarbia visuomenes dalis? be kurios nustotu egzistuoti pasaulis,sugriutu valstybe? ar nustotu vykti mutacijos(vadinamos evoliucija)Ensteina gali susigrusti sau i skyle,tas vienisas niekeno nemyletas zydelis ,buvo pusiau genijus,pusiau beprotis ir jo citatos man niekines! Geriau citavo Hemingvejus,bet tau nevykeliui gyvenimo dulkei,bandanciai viska paversti mokslu toli suprasti,kad zmogus jokios paskirties nenesa zemeje,nebent naikinancia,taip kad geriau gyvenima paskirti malonumam ir linksmybe,nei darbui ! eik dirbti kvaili! nes visi protingi savo laikais ziurejo,kad jiems dirbtu tokie kaip tu...su mokslu ar be mokslo,bet dirbtu jiems,kol jie linksmindavosi!! xexexe - nevykes pamokslautojau
immortallt 2014-01-07 16:47
Be mokslo nebūtų ir tavo Hemingvėjaus, nesapaliotum čia ir neturėtum galimybės skaityti. Kuo tai naudinga? Aiškinamasi biologija, bandome suprasti kaip elgiasi gyvūnai. Kokia nauda iš to? Ateityje gal pavyks panaudoti ir sukurti geresnę įrangą navigacijai arba pvz padės nuspėti žemės drebėjimus ar dar velniai žino kokį pritaikymą rasime. Jei ne ratas, dabar nykščiu nosį krapštytum, šaltum subinę ant akmens ir valgytum žalią mėsą, geriausiu atveju, arba badautum.
cosmosas21 2014-01-07 17:21
jei turėsiu nuosava namą, tuoletą pastatysiu taip, kad šikdamas žiūrėčiau į šiaurę
agatas1000 2014-01-07 17:58
Lengva tyčiotis iš mokslo, kai viską gavai ne tik kad piršto nepajudinęs, bet ir nesuprasdamas, kiek daug tu gavai. Daug tokių yra, kuriems mokslo rezultatų lyg ir nereikia, bet be jų vis tiek gyvent nenori. Ir kompiuteriu naudojies, ir telefonu, ir drabužius nešioji, ir batų turi, ir prie žibalinės lempos namie nesėdi... Visi protestuoja tik žodžiais, bet nei vienas neina nuogas su beždžionėm bananu valgyt. O laimingas žmogus nėra ir niekada nebūs, nes tik nelaimingas žmogus kažko imasi. Viskas, ką aplinkui matai, yra sukurta nelaimingų žmonių. Galima tą laimę priartinti tam tikrom priemonėm (alkoholiu, narkotikais ir t.t.), bet toks žmogus tampa mažiau atsargus ir mažiau aktyvus, todėl tokie žmonės mažiau atsparesni pavojams, ir išlieka tik nelaimingi.
TAURAS 2014-01-07 18:39
O niekas nepagalvojo, jog ir žmogus greičiausiai kažką daro veikiamas nematomos jėgos? O galbūt net ir visas jo elgesys nuo to priklauso? Tik skirtingi žmonės skirtingas bangas "gaudo"
Arsen 2014-01-08 15:58
Neapsisprendžiu, kuri šypsenėlė apibudina mano veido išraišką perskaičius tavo apgailėtina komentarą. Niekas tau nesakė, kad be jų sugriūtų pasaulis ir niekas tau necitavo Einšteino ar išvis jį minėjo, panašu, kad savo mintis trauki iš šiknos (nieko nuostabaus, kita vertus). "Geriau citavo Hemingvėjus", kas jis profesionalus citatorius? Nežinai net apie ką šneki, net nekalbu apie tai kad minčių dorai dėstyti nemoki, kas būtų bent iš dalies tvarkoj, jei negarbintum Hemingvėjaus - rašytojo, literato ir nemenkintum Einšteino. Perskaitei vieną knygą ir įsivaizduoji, kad įgavai teisę šikt kitiems ant galvų ir ne tik. Bandai aiškinti, kas yra evoliucija iš nuogirdų ir savo menko mentaliteto (patikėk, bet kuri menka mintis, kuri tau atrodo geniali, šovusi tau į galvą yra seniausiai apgalvota). Taip pat bandai aiškinti, kokia yra gyvenimo prasmė, kas tu Jėzus? Kiekvienas nusprendžiam, ką norim daryti su savo gyvenimu ir jei tau galvoj vien linksmybės ir tai yra viskas ką nori daryti, pirmyn. Tačiau kai ateini ir bandai prikišinėti savo ideologijas kitiems, kaip vieninteles protingas ir galimas, tai tik parodo, koks dalbajobas tamsta esi. Ir kas labiausiai patiko, tyčiojiesi, kad Einšteino gyvenimas nebuvo linksmybės, pats nieko nemylimas ir dėl to jo citatos tau niekinės, net kai Hemingvėjaus viena iš pažiūrų į gyvenimą buvo, kad gyvenimas be tragedijos nėra gražus.