Skiepyti ar neskiepyti? Lietuvoje ketinama izoliuoti neskiepytus vaikus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ra2 2014-03-04 14:18
Acme 2014-03-04 15:33
Yra skirtumas ar tu duodi svetimą baltymą, ir kai duoti visą virusą, kuris gali pridaryti daug žalos, bet tas baltymas vėliau apsaugos nuo viruso sukeliamių šalutinių poveikių. Klausimas kokia tau žala priimtina. Ir pasidalink mintimis apie genų mokyklą, nes pirmą kartą girdžiu.
Simplicity 2014-03-04 16:21
- žodį „sistemai“ galima keisti, bet kuriuo tinkančiu priešu (pvz.: rusui, amerikonui, žydomasonui, pasaulinei tvarkai, Pinkiu ir Makaulei ar pan.)
Aquarius 2014-03-04 21:19
Kreipiuosi į tuos, kurie už skiepus. Jei Jūsų vaikas po skiepo apkurstų, liktų suparaližuotas arba įvyktų staigi mirtis, turbūt suprastumėte, kodėl yra tėvelių, kurie prieš skiepus. Pats esu skiepytas, BET prieš skiepydamas savo vaikus gerai pagalvosiu. Tiesa turi būti VIENA ir jei visuomenė yra susiskaldžiusi, vadinasi kažkas tikrai negerai. Kadangi užjūrio valstybės turi sukaupusios didelę skiepyjimosi praktiką, tokie baisūs dalykai pas juos jau yra įvykę. Jauna mergina po gripo skiepo http://www.youtube.com/watch?v=v7k0e3kpoxE ta pati mergina šiek tiek vėliau sveiksta nuo komplikacijų http://www.youtube.com/watch?v=oRw5s_04lMw žinoma rasite video, kuriuose bandoma patvirtinti,kad visa tai tik apgavystė. Skiepai tarsi rusiška ruletė - niekada nežinosi kaip į suleidžiamus svetimkūnius ir toksinus reaguos organizmas. Siūlau nepasikliauti tik vienu informacijos šaltiniu. Net ir šiuo komentaru. Domėkitės ir užsiimkite savišvieta patys, nesimaitinkite tuo, ką jums šaukštu maitina televizija. Net dabar kai vyksta tokia situacija su mūsų kaimynais paklausius LT, EN ir RU žinių supranti, kad kiekvienas kalba iš savo varpinės. Nesileiskit, kad Jums būtų uždėti akidankčiai, kaip arkliams. Turėkite platų požiūrį, nes šiais laikais visa tai įmanoma Youtube ir Google dėka. Turėkite omeny, kad lietuviškos google ir youtube užklausos cenzūruojamos pakankamai, kad butų nuslėpta nemažai vertingos informacijos. Naudokite įvairius raktinius žodžius. O svarbiausiai naudokitės savo sveiku protu. Net ir komentatoriai dirba savo juodą darbą ir gauna už tai atlyginimą. Visuomenės nuomonės formavimas yra vėšieji ryšiai, kartais net jodieji. Nebūkit kaip tie žmonės, kurie kažkada tikėjo kad žemė plokščia, ir juokdavosi iš to, kuris teigė, kad apvali.
Niemand 2014-03-04 21:32
Nesupraščiau. Aš pats nuo MMR vos kanopų neužverčiau ir vis tiek esu įsitikinęs skiepų būtinumu. Geriau numirs vienas iš milijono nuo skiepų (būtent tokia objektyvi tikimybė), nei vienas iš tūkstančio nuo tymų per epidemiją. Japonijos pavyzdį kaip tik turim, tik ačiū dievams, ne po ranka.
PCP 2014-03-04 22:20
Va prašom, tik čia jau peržiurų ne 500000, o 150. Kodėl? o todėl kad komplikacijos ir mirtys nuo gripo nėra jokia sensacija ar retenybė. Skirtingai nei nuo skiepų. Taigi kiekvienas renkamės savo rizikos laispnį.
ra2 2014-03-05 10:59
- Turbūt ne tik aš pastebėjau, kad skiepų skeptikai rašo tolerantiškai ir civilizuotai, gi skiepų fanatikai pilnai pateisina šį žinomą visame pasaulyje visose srityse žodelį..
Shanti 2014-03-05 11:03
Tai kad daktarai saudo sau i kojas. Todel ir trypcioja neapsispresdami kas geriau gydo nuo ZIV - vitaminas C ar prozakas
Niemand 2014-03-05 11:40
Užbaninkit adminai ra2, čia tas pats www2 ir toliau taip pat sėkmingai trolina... P.S. skiepų nuo sifilio nėra, kaip ir racionalių argumentų iš skiepų bijotojų.
vanduo4 2014-03-06 03:22
- Priverstini skiepai visiems - tai sterilus maiselis visiems. Bet kai maiselis praplis - mirs visi. Panasiai kaip indenai nuo paprasciausio gripo, kai bakterija uzveze kolonizatoriai. - Ministro vadovavimasis statistika yra neteisingas. Statistika - tai tik rekomendacija, bet ne argumentas. Tai, kad kol kas nera geresnio budo kaip skiepai, tai nereiskia, kad jis privalo buti privalomas. - Kai numirs koks vaikelis nuo skiepo ir ministras gaus kulka y kakta, gal tada prades mastyti kitaip. Gail, bet taip jau yra. Totalitarinio priverstinio rezimo salininkus gali atvesti y prota tik ju metodais - naikinti, naikinti, naikinti.
ra2 2014-03-06 09:22
- Jo.. Bet viskas kur kas paprasčiau: pasaulyje siaučia stambių korporacijų agentai/papirkinėtojai, itin jaunom ir nepatyrusiom valstybėlėm kelia rimtą pavojų, nes čia neišvystyta opozicija, nėra demokratijos, tebedirba "pikti" buvusieji ir t.t..
Aquarius 2014-03-09 18:40
Siūlau paanalizuoti ką apie skiepus kalba John Bergman http://www.youtube.com/watch?v=BQeA9ZzSAXo (žiūrėti nuo 08:20) ir http://www.youtube.com/watch?v=4mDlGCbSBbc. Beje anglų kalba internete galima rasti formą kaip gydytojo garantija dėl vakcinos nepavojingumo, kurią tėveliai norintys apsaugoti save ir vaikus nuo skiepų kaip ir straipsnyje minėta gali duoti pasirašyti procedūrą atliekančiam asmeniui. Žinoma protingas žmogus tokios atsakomybės, kuri surašoma formoje neprisiims. Gerai paieškojus galima rasti ir lietuvišką formos versiją. Straipsnyje buvo kalbama, kad A. Lobovas norėtų nusipirkti skiepą ir jį nepriklausomai ištirti. Jeigu tikėti internete randamais informacijos šaltiniais tai jau yra padaryta ir apie vakcinų sudėtį galima pasiskaityti sekančioje nuorodoje. http://www.reversingvaccineinduceddisea ... Safety.pdf o sąrašas tikrai įdomus...
PCP 2014-03-09 19:25
Galėtų farmacininkų mafija jam atostogas ir viešbutį kur nors centrinėje afrikoje suorganizuoti. Galės savo sveikuoliškus inkstus namo kaip safario suvenyrą parsivežti, jeigu tik pasiseks iš unitazo susižvejoti po akis sprogdinančios trydos.
vanduo4 2014-03-12 19:31
- Truputy ne taip supratai. "Sterilu maisely" turejau omenyje, kaip skiepijima zmogaus nuo visu ligu, tokiu budu atimant galimybe zmogaus organizmui paciam "mutuoti" ir kurti ygimta imuniteta nuo visu ligu. - Dabar toks vaizdas, kad tu skiepu mase, o va tik nutrauk skiepyti ir zmonija isnyks. - Manau, kad skiepu praktika turetu buti taikoma pagal regionus ir pan. Jeigu negyveni afrikoje, o kokioje Kanadoje, tai nafik tau skiepytis nuo maliarijos?
Niemand 2014-03-13 11:01
Iš mokyklinės biologijos silpnas kuolas... Nuo tymų, raupsų ir t.y. žmonija per tūkstančius metų nesugebėjo imuniteto "išmutuoti"... Nutraukus visuotinį skiepijimąsi po metų 50 mirtingumas nuo dabar egzotinių ligų pasieks maždaug 5:1000. Žmonija išliks. Nuo maliarijos skiepų nėra, iš principo nėra, mokykliniame biologijos vadovėlyję yra skyrelis apie skiepus - ten viskas išsamiai paaiškinta. Ir dar paaiškinta, kuo pirmuonis parazitas skiriasi nuo bakterijų ir virusų. Šiaip jau pasikarti yra neabejotinai tavo teisė, bet nesiskiepijimas yra pavojus visiems, o ne tik tau asmeniškai, todėl sėdėk po lapu ir tylėk. Dar galėtum niekada nevartoti jokių vaistų, taigis farmacijos mafija. Užsilenktum po metelių kitų nuo plaučių uždegimo ir visi būtų laimingi, tik farmacijos mafija nuliūstų.
ra2 2014-03-13 11:05
tikrai tavęs liūdės..
Niemand 2014-03-13 11:30
Aš bent jau psichikos sutrikimų neturiu, skirtingai nuo paties: http://www.sciencedirect.com/science/ar ... 6914000324
vanduo4 2014-03-15 00:45
Maziau kliedek plauciu uzdegime. Daugybe metu nesu buves ligonine, o skiepytas tai is vis nezinia kada. Nuo maliarijos tikrai niekas neskiepijo. - O tuos lapus ziurek, kad tau nenupustu kada kas nors uz prievartiny skiepijima.