"Tampomas vanduo"... "Skysto stiklo" gelis... (Video)  (1)

Plastiliną palikime darželinukams. Brandiems ir išsilavinusiems piliečiams lipdymo, čiupinėjimo ir maigymo poreikius patenkinti padės pavydėtino skaidrumo "skystas stiklas": lydytas, bet rankų nedeginantis "stiklas" (kaip tik todėl jis – gelis).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

15 JAV dolerių kainuojanti dėžutė ypač skaidraus gelio pasižymi keista savybe: paėmus gelį į rankas ir pamaigius, jis susidrumsčia. Tačiau palikus jį ramybėje, po kurio laiko jis vėl tampa nuostabiai skaidrus.

Vis dėlto, pageidaujantiems draugauti su tokia medžiaga keliami neeiliniai higienos reikalavimai, mat "skystame stikle" lieka ir begėdiškai į akis krenta kiekvienas nešvarumas. Ir, savaime suprantama, nereikėtų mėginti šia medžiaga malšinti troškulio – kad ir kaip ji panaši į tampomą vandenį.

Žaisti šiuo geliu – tarsi žaisti lydyto stiklo šlaku. Taktiliniai (lytėjimo) ir vizualiniai įspūdžiai išties nekasdieniai. Šią medžiagą galima lipdyti, tempti, sukti ir plėšti. O svarbiausia – gelis niekada neišdžiūsta, kad ir kiek jį maigytum ar paliktum užmirštą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(0)
(2)

Komentarai (1)