Ideali vyro ir moters figūra vyrų ir moterų akimis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sielinas 2014-04-15 20:45
Tai, kad nelabai skiriasi...
Shinigami 2014-04-15 21:57
Čia pakankamai mokslinis straipsnis. Tikrai ne abejojų, kad kai kurių bakalauriniai, o gal net ir magistriniai darbai gali būti tokiomis temomis. Nes čia gan nemažai psichologijos. Ką iš čia galima pastebėti? O gi tai, kad moterys ideale moterį įsivaizduoja daug realesnę nei vyrai, nes kitaip butu sunkiau buti patenkintų savo kūnų. Bet vyrus idealizuoja ir pagražina. Tuo tarpu vyrams atvirkščiai. Moteris yra per daug idealizuota, o vyras nulestas į realybę. Nes kitaip butu sunku paaiškinti kodėl pačio figūra taip smarkiai skiriasi nuo pačio idealizuoto vyro figūros. Ir tai galima sieti su visai kitais dalykais. Kaimynas visada dirba mažiau nei tu, o uždirba daugiau nei tu. Jam labiau sekasi ir šiaip jam viskas paprasčiau.
PCP 2014-04-16 01:31
Jei čia mokslinis straipsnis, tai "cosmopolitan" ir etc - moksliniai žurnalai. Psichologijos mokslo analai. Kim kardashian tas, brad pito anas.. mokslinis metodas in action.
Sljder 2014-04-16 08:08
Pritariu Shinigami, straipsnis tikrai apeliuoja į mokslinį, gal tik per mažai išplėtotas ir pateikimas tupas (lyginant su kažkokiom įžymybėm, jokių skaičių, analizės ir pan.). Pasukus kitu kampu būtų visai informatyvus. OT: man kaip tik pirma moteriškė gražesnė