Kaip atrodys naujas NASA skafandras? (Video)  (5)

Maždaug prieš mėnesį agentūra NASA paprašė žmonių balsuoti už vieną iš trijų galimų naujojo kosminio skafandro Z-2 versijų. Po tam tikro laiko pagaliau buvo paskelbtas nugalėtojas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

63 proc. balsavusiųjų pasirinko skafandrą su melsvu, šviečiančių ženklu, kuris labai primena kostiumą ir filmo „Tronas“ (Tron), praneša puslapis The Verge. Alternatyvios apipavidalinimo schemos skyrėsi labai nedaug: pagrindinį akcentą sudarė būtent spalvinė gama. Visi trys skafandro modeliai numatė elektroliuminescencines „išpjovas“ ir geometrinę emblemą krūtinės srityje. Gali kilti klausimas: kodėl NASA visa tai reikalinga? Nors agentūros biudžetas nuolat karpomas, tačiau marketingo padalinys stengiasi iš visų jėgų: galvojamos garsios antraštės gana įprastoms spaudos konferencijoms, o kartu bandoma patraukti daugybės žmonių dėmesį, kaip ir šiuo atveju.

Pranešama, kad naujojo skafandro prototipas bus išbandomas jau 2014 m. rudenį. Tiesa, į kosmosą kol kas jis dar neskris – visi bandymai vyks Žemėje.

Šiuo metu galima pasakyti tik tiek, kad greitu metu kosmonautai galbūt naudos aprangą, prilygstančią fantastinių filmų kūrėjų sugalvotiems kostiumams.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(10)
(0)
(1)

Komentarai (5)