Konfliktų geografija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

technologas 2014-05-20 19:23
Tikrai ne nuliui, nors kol kas tikimybė artima. Bet jei JAV kokia rimtesnė krizė drioksteltų ir pradėtų tik savo reikalais rūpintis - tikimybė labai išaugtų. Ką besakytų apie JAV - toks pasaulio policininkas yra gerai. Kai nebeliks - turbūt visoje Europoje panašiai bus kaip dabar Rytų Ukrainoje. Bent Rytų Europoje šviečiasi. Teks ieškoti gyvenimui šalių, kurios atominių galvučių turi. Kaip sakoma, Homo Sapiens
ZmogZ 2014-05-20 21:27
Jeigu būtum gimęs kokioje neturtingoje pakistaniečių šeimoje ir vieną dieną iš artimo žmogaus rastum tik koją po eilinio drone stike'o kitokią nuomonę apie JAV turėtum. Šalies turinčios atominių galvučių galėsi neieškoti, pats žinai kokia pati ateis O kad Lietuva nepajėgi savarankiškai apsiginti tai dėkok išdavikams valdžiažmogiams.(šitas video paaiškins ką aš turiu galvoje http://www.youtube.com/watch?v=B31SUm0nrwc)
bahuriux 2014-05-20 21:34
Turiu sprendima tam briedui baigti. Religija ir apskritai visos ir betkokios religijos, bet kurios pakraipos paskelbiamaos uz visu tautu* istatymo ribu (*turi buti priimta kazkas panasaus i visu zmoniu "zmoniskumo" konstitucija ir joje turi buti itrauktas tas punktas), uz karu ir konfliktu kurstyma religiniu pagrindu, baudziama sunaikinimu, jei prireiks kad ir branduoliniu, pritarus jungtinems tautoms. tai kaip mat isspestu visus karinius konfliktus ypac religiniu pagrindu. Sekantis etapas us kokio 50-100 metu pasaulio pavertimas i viena dideli kaima su viena kalba ir jokiu tautiniu identitetu. Kad ir kaip tai blogai skambetu, bet esant tokiam kiekiui skirtingu paziuru, tai vienintelis kelias.
technologas 2014-05-20 21:41
Iš artimesnių turėjau omenyje Prancūziją, o ne tuos laukinius.
ZmogZ 2014-05-20 22:03
Tamsiąją pusę ne visur galima rasti. Apie JAV tvarkingumą dar gali paklausti sirų, kuriuos iš kelių pusių puola islamistai (iš JAV "išvaduoto" Irako, iš JAV sąjungininkų Saudo Arabijos, kur žmogaus teisių pažeidimai niekuo nenusileidžia nuo didžiausių priešų - Irano). Dėl gynybos, jei nepastebėjai pridėjau video, šitas dar detalesnis interviu, bet ir ilgesnis http://www.youtube.com/watch?v=OBFmwTMUld8 , jei sakai, kad nesąmonė, leisk priminti, kad pats paminėjai Suomiją, juk tam kad laimėtum gynybinį karą, vėliavos smeigti priešo sostinėje nereikia, užtenka, kad pulti būtų tiek brangu ir nuostolinga, kad neapsimokėtų.