Kuo virsta 0,5 ir 2 litrai virintos Coca-colos? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

dody-lody 2014-06-04 17:39
tas rusiskas akcentas XD
1hitkillhack 2014-06-04 17:56
tai jo, mums išgėrus kolos, ji skrandyje užverda, išgaruoja vanduo ir pasilieka ta klampi masė... šokama į tokius kraštutinumus, kad net juokinga...
Simplicity 2014-06-04 18:12
Paimkit 2 litrus vandens, į jį supilkit 220 gramų cukraus ir gerai išmaišę pavirinkit kol vanduo išgaruos— rezultatas bus panašus.
Kadras 2014-06-04 18:48
Arba nusiperki 10kg braskiu ir kilograma cukraus, isvierdi skanios uogienes. TUomet pasikepi lietiniu blynu ir skaniai su braskiu uogiene pavalgai
Splius 2014-06-04 19:00
Skirtumas tik tas,kad sitam brude (coca coloje) isvis beveik vandens nera tik vienas cukrus ir kitas brudas.
manas 2014-06-04 19:31
Cukrus ir tiek, niekas gi ir nesako kad jo ten nera, va galejo coca-cola light, palyginimui pavirint, ir jei ten cukraus rastu tada jau galetu buti skandalas.
Shinigami 2014-06-04 21:12
Coca-coloje yra ne tik cukrus. Bet ir įvairių kitu medžiagų. O šiaip tik distiliuotame vandenyje nieko nėra. O visuose kituose skysčiuose kažko visada bus, tik skirtingi kiekiai. Tai gal reikia pabandyti natūrales sultys virinti tol kol visas vanduo išgaruos ir pažiūrėti kas liks? O kas svarbiausia coloje buvo ne ta juoda tiršta masė. Nes virinant cola įvyko įvairios cheminės reakcijos, nes ten daug skirtingu medžiagų, dėl ko ant galo ir liko tik tiršta košė, bet ją atskiedus vandenių abejojų, kad gautum ta pačia cola. Nes taip galima butu paimti šviežios mėsos gabalą ir jį virti 100 laipsnių vandenyje 24 valandas ir pažiūrėsime kas iš jos liktu. Ir paskui galėtu vegetarai aiškinti koki ššš mėsėdžiai valgo.
kestutisz 2014-06-04 21:18
Ne.Skrandyje nelieka. Viską perfiltruoja kepenys :)
geras1448 2014-06-05 07:15
Taigi, kadangi apgynei ne ššš coca-cola'ą - tai drąsiai ją gerk, bei būk laimingas ir svarbiausia sveikas
trapecijus 2014-06-05 08:06
Su tokiom proporcijom uogienė skani nebus. Mastosi mama uogienės nevirdavo
trapecijus 2014-06-05 08:14
Rimtai? Čia jau nusišnekėjai kaip reikalas
peeplt 2014-06-05 09:10
Tokie bandymai yra niekiniai. Yra daug viešai pripažintų sveikų produktų kuriuos termiškai apdorojus gautum dar "gražesnį" rezultatą. Jai neklystu daugelis vaisvandenių yra gaminama iš panašaus sirupo, jį maišant su vadeniu ir prisotinant angliarūgšte. Išgarino vandenį ir gavo kažką panašaus į sirupą, arba uogienę. Nematau tame nieko blogo.
kestutisz 2014-06-05 09:52
Uogienė su minimum papildomo cukraus kaip tik bus netgi labai skani. Tik laikysis neilgai. Cukrus yra įspūdingas koncervantas, leidžiantis supaprastinti uogienės virimo ir pilstymo procesą - su pakankamai cukraus tas tep-lep (net raugiant agurkus, kadangi cukraus nelabai įdėsi, tenka visokiais virinimais užsiimti) uždarytas stiklainis nesurūgs turbūt dešimtmečius. O ir šiaip, cukrus už uogas pigesnis tai dar ir uogienės išeiga didesnė, nesvarbu kad realiai lieka cukrus su uogų skoniu :/
ra2 2014-06-05 09:53
..
Hmz 2014-06-05 10:54
Jei paimsime bet kurį valgį ar gėrimą (išskyrus nebent vandenį), jį random būdu pavirinsime/padeginsime/prišiksime į jį, būtinai gausime ką nors, kuo bus galima gąsdinti isterikus. Nesunku pasigooglinti ir rasti viešai prieinamą informaciją apie angliavandenių (skaityk, cukraus) kiekį koloje: http://tracker.dailyburn.com/nutrition/facts/Coca_Cola
lape 2014-06-05 11:34
Pagal antraštę reikia suprasti, kad virinant 0,5 litrus gauname ne tą pati kaip virinant 2. Ar vis dėl to tą patį. O jeigu virinsiu 0,15 l tai ką gausiu? Šiap tai gerai, kad žmonės ekperimentuoja, bet , kad tų jų eksperimetų suvokimas kasdien vis labiau viduramžius primena...