Nerimą keliantys požymiai, kurie praneša apie artėjantį širdies smūgį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Verslininkas 2014-06-06 15:47
Pastoviai kas antras straipsnis susijes su infarktais, arba kitais velniais, jau dabar isvis suraso visus pozymius kuriuos zmogus jaucia netgi budamas pavarges po sunkiu darbu, kodel niekas to neraso? Kodel iskarto oi ble jeigu silpnumas ir saltas prakaitas tai iskarto pizdec bekit i ligonines, kodel niekas neraso kad nuo nervu buna 80% panasiu skausmu ir negalavimu? Kartais tikrai nusibosta skaityt ta pati per ta pati, toks jausmas kad to sudo internete ir taip per mazai.
cave_dweller 2014-06-07 22:04
kas verčia poną skaityti, praignoruok jei neįdomi tema... o aš manau, kad aktuali tema. Kuo daugiau bus paprotinama visuomenė, tuo labiau žmonės ims rūpintis savimi.
rwc 2014-06-08 02:19
Šįkart pritariu
Arthuras 2014-06-08 10:39
Skaudėt tikrai neturėtų, net ir pervargus...
Katė 2014-06-08 14:03
Straipsnis išties yra kratinys iš visokių infarktą lydinčių pojūčių, labai neinformatyvus. Galiu kompetetingai teigti, nes visiškai neseniai asmeniškai patyriau, kas tai yra širdies smūgis Ši liga gali ištikti kiekvieną - ir sportininką, ir sveikai besimaitinantį, pvz. mano palatoje gulėjo ir boksininkas, ir profesorius, ir buvęs karininkas. Kaip viskas prasidėjo? Nestiprus skausmas krūtinėje, praeinantis, atsirandantis, į kurį nekreipi dėmesio. Skauda ne širdies plote, ne kažkur giliai, todėl ir negalvoji, kad kažkas širdžiai. Po stipresnio darbo skausmas sustiprėjo, tapo pastovus, labai nemalonus. Kentėti galima, todėl tikiesi, jog „praeis“. Bet kai vakare be skausmo dar nukrito temperatūra (vietoje 36,6C tapo 35,6C) o iškvepiant orą padėjo gurguliuoti plaučiuose pagaliau nutari kreiptis medicininės pagalbos ir rezumiuojant - diagnozuotas platus infarktas. Jei būtų susiprotėta į medikus kreiptis ryte, pasekmių nebūtų visai arba būtų apsiribota mikro infarktu. Šią ligą stipriai priartinantys rizikos faktoriai yra rūkymas, nutukimas, dažnas stresas. Norint sumažinti riziką, reguliariai profilaktikai gerkit paprasčiausią seną, bet labai gerą vaistą aspiriną, o po ranka visada turėkit nitroglicerino (atrodo, yra automobilio vaistinėlėje, atsiradus trombui jis praplės kraujagysles) ir telefoną surinkti 112.