Mokslininkė: homoseksualumas paveldimas ir veikiausiai neišnyks

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DJ_LFS 2014-06-07 00:00
Aišku, kad paveldimas. Kurtumas irgi paveldimas, be jis gydomas, o ne skatinamas. Tai tik patvirtina teiginį, jog homoseksualams reikia drausti auginti vaikus.
punktyras 2014-06-07 00:44
homoseksualumas? Lygiai taip pat sėkmingai būtų skatinamas kairiarankiškumas ar plaukų verpeto viršugalvyje susisukimo kryptis. Gydomos ligos ar būklės, trikdančios normalų žmogaus gyvenimą. Klausa – vienas iš pojūčių, padedantis gauti informaciją, orientuotis aplinkoje. Jos netekus, sutrinka normalus žmogaus bendravimas, gyvenimas. Dėl vaikų išvis nupjovei – jei homoseksualumas paveldimas, genetinis dalykas, tai kaip jis gali būti perduodamas auginamam vaikui, jei jis nuo gimimo yra heteroseksualus? Jei sakydamas „auginti“, turi galvoje „gimdyti“, tai ne taip jau retai homoseksualūs žmonės gimsta heteroseksualiose šeimose. Kaip elgtis tada?
sielinas 2014-06-07 07:52
Jo geriau tegul vaikų namuose auga... Ir kiek pats prisiėmei auginti beglobių, kad tik homoseksualai nepaimtų?
AirDog 2014-06-07 13:02
Tu gal dar kartą straipsnį paskaityk, kad nenusišnekėti. Net antraštė skelbia - neišnyks, matyt taip ir nesupratai kodėl...
immortallt 2014-06-07 18:02
DJ_LFS, o ką siūlai daryti su žirafomis, kurių net 1/3 homoseksualios? Seksi ir medžiosi homoseksualias žirafas?
Pumper 2014-06-07 18:07
Tai taip išeina, kad homofobai patys tik ir skatina gėjų dauginimąsi, nes bijodami "išlįsti iš spintos" jie gyvena kaip "normalūs" žmonės ir vaikus daro, taip tęsdami savo genetinį homoseksualumą.
slack 2014-06-07 20:19
nutukimas irgi paveldimas,bent jau taip teigia kai kurie mokslininkai. Tai nereiškia, kad reikia propaguoti žalingą gyvenimo būdą.
kionig 2014-06-07 20:29
vanduo4 2014-06-08 01:06
Prirasyta daug, bet jokios aiskios pozicijos. - Nemanau, kad ten yra kazkoks Gejaus genas. Tiesiog susiformavusi genu kombinacija, kuri YTAKOJA (bet nelemia) seksualine reakcija y aplinka; - turedamas tokia kombinacija + uzauges panasioje aplinkoje + seksualiai isnaudojamas + charakteris (ydomu kas jy lemia?) = gejus arba ne; - Gejumi galima gimti, bet juo galima ir tapti; - Smegenu plovimu terapija - kur perdegsi, tuo patapsi. Visgi laikausi pozicijos, kad ka gamta sugadina, ta sugeba istaisyti. Tai, kad individas gime ir uzaugo asocialioje seimoje, dar nereiskia kad jis bus nusikalteliu. Gal netgi priesingai - nekes panasiu y tokius. - Taip, kad cia nieko nebuvo pasakyta naudingo. Pvz.: Profesoriu vaikai dazniausiai buna nevykeliai. Kodel? Tikrai ne del genu. Tiesiog is vaiko nuo mazens reikalaujama daugiau nei jis realiai sugeba, todel organizmas noredamas sumazinti stresa, apskritai blokuoja sugebejimo mastyti vystymasi - vaikas susitaiko su "nevykelio" pozicija ir grauzk tu jam morka - jis gejus ir tuo laimingas. Kiekvienas nori buti laisvas, o jeigu nesugeba issikovoti visuotinai priimtos pozicijos, organizmas uzima visuotinai nepriimtina, bet laisva pozicija.
immortallt 2014-06-08 08:01
Pasakyk tu man, kuo jis žalingas? Daug kas labai smerkia gėjus ir lesbietes tarsi kažkokį blogį, bet alkoholikai pas mus toleruojami, vertybė yra išgerti už šeimą ir pan. Nuo besisvaiginančių miršta ne tik jie patys, kenčia artimieji, bet ir nužudomi niekuo dėti žmonės. Bet čia ne problema. Problema anot tavęs žmonės, kurie tiesiog sau gyvena ir niekam nemaišo. Jie nieko neina mušti, netraumuoja savo artimųjų, nežudo, nevagia ir pan. Taigi pasakyk tu man, kuo jie tokie žalingi? Ot vat tu pvz kurstai nesantaiką, kraštutiniu atveju tokie kaip tu, kursto smurtą, susidorojimą, tai gal metas susirūpinti, kad tu esi žalingas, o ne gėjai ar lesbietės.
UTF16 2014-06-08 13:31
Tarkim, kad čia teisybė, kad nutukimas ir homoseksualumas plinta. Bet jūs tik prieš gėjus plakatus nešiosite, o ne prieš McDonald’s. Vadinasi, šitame dvigubų standartų taikyme slypi jūsų asmeninis vidinis trūkumas. Juokingiausia, kai šitos aikštingos princesės smukiadaužiuose neįžvelgia nieko bloga, o štai kai du žmonės pasibučiuoja – skandalas. Orvelas grabe vartosi ir kikena.