Paskęsti galima per parą nuo išlipimo iš vandens

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2014-06-28 02:36
- Tai tipo antrinio skendimo gydymas galimas tik ligonineje? - Kiek zinau, esant vandenyje ir ykvepus vandens, reikia nesupanikuoti ir panirti taip, kad galva butu zemiau kuno. Tada del gravitacijos vanduo pateks y burna ir jy isspjausi. - Tai, logiskai galvojant, jauciant nepatoguma krutineje, reiktu pabut pasilenkus ir vanduo turetu pasisalinti; - Zodziu straipsnis neisbaigtas - tipo as zinau, bet jums nesakysiu.
punktyras 2014-06-28 15:25
Taip, maži vaikai dar nemoka panikuoti, todėl turėtų bent jau logiškai galvoti, o tai dabar skęsta, vandens įkvepia ir visiems problemas kelia… O kalčiausios mamos, kad vaikus iš vandens traukia ir šie nespėja vandens atsikratyti tokiu elegantišku būdu.</sarcasm> Kaip straipsnyje ir rašo, iš pradžių nieko blogo nejaučiama. O paskęstama ne nuo įkvėpto vandens, o nuo kūno išskiriamo skysčio (edema), kaip atsako į plaučių gleivinės dirginimą (chemikalai, nešvarumai, bakterijos etc). Nebevyksta dujų apykaita tarp kapiliarų ir į plaučius patenkančio oro per alveoles.
Myslius 2014-06-28 15:43
Man sitas skenduolis isimine: A man drowned while attending a party for New Orleans lifeguards who were celebrating their first drowning-free swimming season in memory, officials say. Four lifeguards were on duty at the party and more than half the 200 people there were certified lifeguards, she said.
cia. 2014-06-28 20:55
man atrodo, kad alus - geras diuretikas.
punktyras 2014-06-29 17:58
Viena iš pagrindinių skendimo priežasčių, tai tikrai. O diuretiškumas tikrai nedidelis. Išgerk litrą vandens irgi užsimanysi pas nykštukus greitai. Kiek išgersi, tiek pasišalins. Čia kalba apie diuretikus, tarkime, furozemidą.