Kaip greitai paruošiami makaronai tapo kulinarijos revoliucija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

marskoikotik 2014-07-31 11:21
Žinoma būtu galima ir daugiau skonių pagaminti ir aštresnių. Dabar parduotuvėse tik tie patys vištienos grybų ir panašūs likę, jokio pasirinkimo čia nėra. Todėl ir nepabėga žmonės nuo tradicinių skonių. Nėra kur bėgti
immortallt 2014-07-31 13:11
Niekas neperka jų beveik, tai ir nėra kitų skoniu
bahuriux 2014-07-31 21:20
Slamstamaistis cia o ne valgis, is bedos, arba kai nera salygu galima toki valgyti, karta per menesi.
sloggi 2014-07-31 23:24
Ant sitokiu makaronu yra purskiamas koncervantas katra naudoja ant pakuociu, ty chemikalas katras neleidzia pakuotei isblukti. Dare tyrimus su tais makaronais, kad juos per 2 valandas organizmas beveik neikiek nepaveikia tiek vizualiai tiek chemiskai, palyginus su paprastais namuos darytais. Is ju beveik nieko nepasisavina, kitaip sakant valgai vos nekartona.
Anonimiausias 2014-08-01 21:58
tai puiku, puikus dietinis maistas, suvalgai ir nieko nesuvalgai