Sukurtas nebrangus prietaisas vandeniliui iš vandens išgauti (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Paramotoras 2014-08-28 09:54
Cia nauji pretendentai i Sniobelio premija. Ir kur ritasi Technologios.lt puslapis. Nejau nera nei vieno darbuotojo turincio bent kiek aukstesni isilavinima nei 9 klases. GEDA
SaMaras 2014-08-28 10:06
Na laukiam špicialystų kurie jau kuria planus perpetum mobile
Hmz 2014-08-28 10:08
Ou jes, visokie HHO entuziastai su plieniniais elektrodais, matyt, nesiskaito.
ZmogZ 2014-08-28 10:29
nevykęs vertimas tiesiog, trūksta esminės sakinio pabaigos "... at 1,5 volts"
Atk 2014-08-28 12:12
Kas jums netinka? Galbūt ir iš tikrųjų gerą įdėją atrado, ko čia užsipuolėt. Genijai juk vienetais atsiranda, o ne iš karto masė žmonių pribręsta iki kokio mors atradimo.
kionig 2014-08-28 14:32
Turi duomenų, kad tai scam'as? Kažkaip nesitiki, kad Stanfordas leistų jų vardu skleisti tokius ezoterinius dalykus, jei tai iš tikrųjų yra ezoterika.
bahuriux 2014-08-28 20:49
Cia aisku ne scamas, o viskas normalu, bet esme tame, kad tai nei jokia nenaujiena paskutinius 30-50 metu ir joks cia ne proverzis ir ne naujas atradimas. Kad ir pas mane garaze stovi du tie patys prietaisai rimtesni nei straipsnyje ir suresti 2008 m. pagrysti tuo paciu principu t.y. Ni katalizatorius, liaudiskai nerudijantis plienas turintis savo sudetyje nemaza kieki nikelio ir veikia taip pat kad ir nuo 1,5V viena cele (tarpas tarp dvieju sandariu elektrodu). Tai ka dabar daryti man, netiketi visokiais HHO entuziastais, kol bus nepatvirtinta "oficialaus" mokslo ir gink die.. nebandyti visokiu setupu nepatvirtintu officialaus mokslo, kol tai nebus patvirtinta kazkokio tai universiteto ar, panasiai? Sitas straipsnis tik patvirtino, kad mokslas stagnuoja (jei tai skaitosi oficialus mokslas). Tai man tik suteike impulsa maziau tiketi mokslu, o bandyti viska is eiles, kas tik turi potenciala ir + savo idejas. P.S. hho ir 2 tipo amzinuju varikliu kritikai ir tokio tipo oficialaus mokslo gynejai, jei nieko nesugebat patys eksperimentuose ir teorijoj, bent jau protingai patylekit ateity.
kionig 2014-08-28 21:36
. Tai yra pagrindinė visų tyrimų užduotis. O ne aklo atsitiktinumo elektrodų kaišiojimo į druskos tirpalą atveju, kai šiandien alchemija nebereikia užsiimti. Mokslininkai savo darbus grindžia kitų mokslinių grupių darbais arba atrasdami naujus metodus arba pagilindami esamus. Ir koks čia dar tikėjimas gali būti? Tu gal davatka koks? Apie stagnaciją tikrai ne tau pezėt, mielasai. Be to, iš esmės reikia versti originalų mokslinį straipsnį, o ne plačiajai auditorijai pateiktą, kur nieko neįdomaus nepasakyta. Tik apie gražią ateitį papostringauta.
sigitas 2014-08-28 22:13
Tiems kas nesuprato. Revoliucinis įrenginys todėl kad vandenį skaido prie 1,5V. Kas turite HHO įrenginnuką pamatuokite kokia vis dėl to įtampa ant elektrodų. Bus kur kas didesnė. Sovietmečiu teko aptarnauti pramoninį HHO elektrolizerį tai ten tarp elektrodų būdavo nuo 3,2 iki 3,8 V , priklausomai ant kiek apsemti elektrodai ir koks vandenilio debitas. deguonį tai pro katalizatoriu leisdavome lauk.
bahuriux 2014-08-28 23:03
HHO'snikai ta zino, tik kad niekas net nebando kelti itampos auksciau 2V, niekam to nereikia su nikelio turinciais elektrodais ir taip reakcija vyksta intensyviai. Is bandymu gavau, jei norim efektyvumo t.y. mazesnes itampos elektrolizei, reikia kuo mazesnes elektrolito varzos, tam naudojau NaOH (KaOH lyg ir mazesne varza galima gauti) ir kiek tik imanoma buvo istirpinti vandeny ir kuo mazesni tarpai tarp elektrodu pageidautina maziau nei 2mm, tas drastiskai atsiliepe elektrolizes NK didejimui. O siaip veikia ir prie 1,5V tik labai, labai letai vyksta elektrolize, nepraktiskais kiekiais, ka ir nutylejo straipsnyje. Jei panasia tematika, gal kas ka zino apie elektros islydi po vandeniu? Nepatvirtintais oficialiu mokslu duomenimis gaunama kinetine energija ~140%. Informacijos mazai ta tema. Noriu zinoti ar cia mitas ar pasireiskia kazkokia, pvz vandenilio branduoliu sinteze.
kionig 2014-08-28 23:09
Kiba, šaltoji branduolių sintezė vis dar ramybės neduoda? Internete gi pilna vaizdelių, kaip ten ta "branduolių sintezė" neva vyksta, bet kaip ji nelenda į dienos šviesą, taip ir nelenda. Iš esmės efektyviau kaitina vandenį tenai nei plazma po vandeniu Jeigu dediesi tokiu eksperimentuotoju, kuris viską iš eilės eksperimentuoja, tai pasiimk elektrodinę svarkę, kibirą vandens, druskos kilą ir pažaisk. Įdomu iš kur ten ta stebuklinga energija atsiranda Neišduok paslapties, nes už mano nugaros stovi 10 naftos magnatų, kuriems tokios tiesos su delfi antraštėmis nepatiks. Visai būtų įdomu pamatyti: "visa tiesa apie HHO", "10 faktų apie HHO, kurių jūs gyvenime nežinojote". Hmm.. O gal ir esant T.lt delfi straipsnių trūkumui įdės ir taviškį