Nauja žmonių rūšis – jau greitai? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ZmogZ 2014-09-15 15:44
Siaubas, turėkit bent kažkiek atsakomybės, dailymail parašyta "NEW species", (dar kabutėse), o ne nauja rūšis, kas reikštų, kad "naujojo" ir "senojo" žmogaus visi palikuonys būtų nevaisingi, arba palikuonių visai negalės susilaukti, ko per tiek mažai metų nebus.
huinia.huini 2014-09-15 17:44
Man tai primena i kelia link zmogaus, kuris tampa tikru gyvunu, nes jam nk daryt nereikes. Gyvunams daryti nk nereikia, nes jais rupinasi gamta. Jie eda, miega dauginasi ir tustinasi. Mums, zmonems, dar reikia statytis uzuoveja, kad nesusalti, dirbti ir uzdirbti, kad susimoket uz maista, ta pacia uzuoveja ir rubus bei pramogas. zodziu, automatizuotoj aplinkoj zmones gyvens kaip gyvunai dziunglese, nes viskas uz juos bus kaip ir nuspresta. gamtoj viskas sprendziama naturalios atrankos principu, o sitoj visuomenej kompiuteriai nuspres uz zmones.
Talkatif 2014-09-15 18:12
O dabar žmogus tai netikras gyvūnas? Žmogui dabar nereikia išgyventi žmonių džiunglėse? Kitiems gyviams irgi turbūt nereikia prisitaikyti ir stengtis išgyventi? Kas per smegenų atrofija pas kai kuriuos...
rimasD 2014-09-15 22:06
Nauja rūšis gali atsirasti per milijonus metų, o, be to, žmonių smegenų masė turi tendenciją mažėti.
sigitas 2014-09-15 22:13
Evoliucija per 35 metus? To net ir selekcininkaisu vienamečiais augalaisnepasiekia, o čia realiai per 2 kartas naturaliu būdu.
huinia.huini 2014-09-15 23:27
Na tu man parodyk gyvuna, kuris eina anglies kasti i kalnus tam, kad gautu popieriuku maistui is parduotuves nusipirkt, o ne pasigaut koki zuiki, lauku bebeganti. Gal kokia kregzde uzmatei prie kasos bedirbancia ar parduotuvej batukus i lentynas deliojancia? Koks dar gyvunas diria oda, kaili tam, kad pasisiut batus ir nesusalt. Kur tu matei, ka nors panasaus? Organizmo prisitaikymas prie aplinkos pokyciu nera pastangos. Tai vyksta naturaliai. Parodyk man tarkim namini suni, kuris kirptusi sau kaili pavasari. siem gyvunam kailis pats savaime nusiseria. jo gyvunai labai stipriai dirba, kad prisitaikytu: kas kacialinas salej, kas krosa bega, kas prisiaugina netikro kailio pries ziema.
SaMaras 2014-09-16 09:13
Na kai kurios bitės neišskrenda iš avilio o tik užsiima švarinimu/ vėdinimu ir kt. Kai kurie termitai užsiima tik termityno apsauga, pingvinai palieka pingvinukus auklėm ir tt.. bendruomenės esmė ir yra specializacija, kad nebūtinai tau reikia dirbti su maistu kad būtum pavalgęs
sub 2014-09-16 12:37
Tipo mes neėdam, nesidauginame ir nesituštiname. Jie nieko nedaro, ane? Medžioklė, tas pats kas darbas mums, kurį atidirbus gauname pajamų maistui, gyvūnas medžiodamas gauna savo maistą. Galvoji jiems nerūpi užuoveja, tai kodės rausia olas gyvūnai, neša šakeles visokias paukščiai, pažėk kaip skruzdės triūsia.
sub 2014-09-16 12:41
Kacialkė labai didelis darbas, ohoho krosas irgi, o apie kailį patylėk gerbiamasis, jei nežinai kodėl gyvūnai jį keičia ir augina. Parodyk man žmogų, kuris medžioja tam kad pavalgytų ir šeimą pamaitintų, Gal kokią kasininkę užmatei lizdą besisukant, galvoji lengviau lizdą susukt, nei lovą nusipirkt? Koks žmogus augina kailį ir keičia? Jei žmogui reikėtų prisitaikyti prie kitokios aplinkos nei jis įpratęs, tai jau būtų nemažos pastangos. Prie kitos laiko juostos, pvz. Paprasta, žmogus natūraliai pripranta, ir nesijaučia nuovargio, ar atvirkščiai? dažnaiusiai reikia gerai pailsėti, kad prisitaikytum. Palikti tave laukinėje gamtoje reiktų, kaip pristaikysi įdomu naturaliai, ar ne?
Creatium 2014-09-16 22:51
Nepamirškit, kad ir dabar žmogus bene laisvai galėtų gyventi gamtoje be visų tų patogumų. O būtent tuo mes ir skiriamės nuo gyvūnų - norim gyventi patogiai ir tam pasitelkiam viską, apie ką tik turim žinių. Jeigu tau užteks pavalgyt, pasidaugint ir permiegoti žiemą oloje - taip ir daryk. Niekas juk nėra pririšęs prie civilizuoto gyvenimo