Kodėl mėnesį stiklainyje pragulėjęs „McDonalds“ mėsainis atrodo kaip šviežias? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gediminas Jurgaitis 2014-10-23 09:02
irode, kad nieko neirode...
immortallt 2014-10-23 09:17
Įrodė, kad ne konservantai lemia puvimą/pelėjimą, o drėgmė. Ir rodantys iš pažiūros gerai atrodantį mėsainį kaip įrodymą, kad čia nuodai, yra tik melagiai.
1337 2014-10-23 13:12
Visiškai nenustebino tyrimo rezultatai. Jei makdonaldai&ko dėtų ten kokių tikrų chemikalų, konservantų ar nuodų, tai labai greit kokie žurnalistai apie tai parašytų ir korporacija būtų žlugusi. Maistas kaip maistas, tiesiog nereikia persiryt. Į temą
Ketleris 2014-10-23 13:52
močiutės kepta duona ilgiau gali išstovė, kaip ir senelio sūdyti lašiniai