Kelionė kitapus absoliutinio nulio

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2014-11-07 17:16
- Tą neigiamą absoliutu nulį galima paaiskinti paprasčiau: 1. salti kunai maziau juda, jie koncentruojasi apacioje, o del tarpusavio trinties jie uzima pozicijas pagal asmenines savybes, t.y. Kristalizuojasi - nusistovi tvarka; 2. Karšti kūnai greičiau juda, todel koncentruojasi virsuje, o del tarpusavio trinties jie uzima pozicijas pagal asmenines savybes, t.y. Kristalizuojasi ir nusistovi tvarka. - ir taip visur. Pagal tai, kaip kristalizuojasi daleles, galima spresti apie sistemos savybes. Pvz.: jei prezidentas moteris, valstybeje bardelis arba joje labai gera socialine situacija, t.y. Tauta pernelyg jausminga.
O_O 2014-11-07 21:14
Absoliutinis? Čia naujadaras?
mobilunkas 2014-11-07 21:28
straipsnis apie tai kaip nobelio laureatas sukure be rysio termina. Kur cia ta kelione anapus nulio? Taip sviesu pasidare , kad net tamsu
vanduo4 2014-11-08 15:39
- Pritariu. Tas mokslas kartais tampa erzinantis, kai y jy pradeda kisti romatinka. Ir taip daro beveik visi. Nesuprantu kam? Gal taip yra tik visuomenei skirtuose straipsniuose, nes moksliniu straipsniu jie tiesiog nesuprastu? - Visgi galima paaiskinti ir paprastai jeigu labai nori, deja taip daro nedaugelis? Gal tam, kad priversti zmones mastyti? - Blogiausia yra tai, kad ta romantika sudaro salygas daugybei interpretaciju. Kiekvienas supranta taip, kaip jam labiau priimtina, o paskui gincija velnias zino del ko.