Sidnėjaus gyventojus išgąsdino miestą apgaubęs apokaliptinis Saturno pavidalo audros debesis (Video)  (0)

Retas kuris prieštaraus, kad Australijoje gamta šiek tiek kitokia. Ten karaliauja keisti sterbliniai ir ne sterbliniai gyvūnai, šiurpaus dydžio cikados ir t.t. Ne išimtis ir Australijos orai. Ne, šįkart žinutė ne apie naują karščio rekordą. Šįkart Australijai žadą atėmė penktadienį virš Sidnėjaus susiformavęs ir miestą prarijęs apokaliptinis audros debesis. Stebint iš šalies jis priminė ne tiek audrą, kiek elektros iškrovų vagojamą termobranduolinio sprogimo debesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ne, Sidnėjuje niekas nesprogo ir niekas nieko nesusprogdino. Tiesiog virš didmiesčio susiformavo viesulo superakis – su tokiomis jau esame susipažinę.

Įspūdingą meteorologinį reiškinį užfiksavo patyręs viesulų ir audrų medžiotojas Danielis Shaw. Jo vaizdo kameros objektyvas nufilmavo, kaip miestą tiesiai virš garsiųjų Sidnėjaus operos rūmų užgulė milžiniškas pilkas, į gigantišką ateivių erdvėlaivį ar net į Saturno planetą (0:55 min.) panašus dangaus leviatanas, iš kurio ant Sidnėjaus pasipylė lietaus kriokliai ir perkūnijos bei žaibų kaskados.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(30)
(1)
(29)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: