Aštuonkojis žudo ir sausumoje: žaibiškas šuolis iš vandens, sprinterio spurtas grobio link ir triumfo žygis į slėptuvę (Video)  (0)

Interneto platybėse vis atsiranda naujų filmuotų siužetų, kuriuose pačiais netikėčiausiais rakursais atsiskleidžia, turbūt neperdedant galima pasakyti, šokiruojantys aštuonkojų sugebėjimai. Naujausias šių fantastiškų jūros padarų akibrokštas – medžioklė sausumoje. Pasirodo, šie gyviai sugeba žaibiškai iššokti iš vandens ant kranto, nubėgti prie nusižiūrėtos aukos – krabo, stverti jį į glėbį ir taip pat mikliai grįžti "su visu kroviniu" atgal, į gimtąją jūros stichiją. Prieš kelias dienas vienos mergaitės Australijoje netyčia nufilmuotas stulbinamas vaizdo siužetas "Youtube" jau peržiūrėtas ne vieną ir ne du milijonus kartų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ko gero, labiausiai stebina, kad jūros padaras taip laisvai juda sausumoje, kur jį supa ne gimtoji stichija vanduo, o oras.

Ta proga kviečiame prisiminti kitus šio "gelmių Hudinio" triukus, kuriais šie gyvūnai portalo skaitytojus, o ir kitus gamtai neabejingus žmonijos atstovus stebina pastaruoju metu. Vienas jų – didžiulio aštuonkojo pasprukimas pro, galima sakyti, adatos skylutę laivo korpuse. Kitas – fantastiški aštuonkojų maskavimosi sugebėjimai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(52)
(3)
(49)

Komentarai (0)