Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
   	rock2400  2015-02-25 13:03
   
	Truth hurts   
   
   	bentski  2015-02-25 16:53
   
	As vienas apie nutrijas nieko neradau?
   
   	Shioks  2015-02-25 17:32
   
	Esu valges rukyta bebro uodega, skonis kaip lasiniu su zuvim sudejus.
   
   	Justas116  2015-02-25 18:37
   
	Buvo progos ragaut bebro mėsos, skonis įdomus, jei reik palyginimų tai labiausiai priminė jautieną.
   
   	kiesza  2015-02-25 18:58
   
	Nepritarciau, kad  tai bent kažkiek neįtikėtina 
   
   	PupuDede  2015-02-25 19:13
   
	"Tai, kad žmonės valgė bebrus yra istoriškai patvirtintas faktas."
Jie valgo ir dabar!!! Labai skani mėsa ir 100 kart geriau nei kiauliena auginta ant kombikormos 
   
   	min  2015-02-25 19:28
   
	
Ypac skanio yra saltai rukytos bebrienos desros 
   
   	Tulžys  2015-02-25 20:00
   
	Ponas V. Sakas gal ir geras kulinarijos specialistas, bet su gamtos mokslais turbut labai susipykęs ir kai kurių gyvūnų gyvenime nėra matęs. Visų pirmą jo paminėti zuikiai ir kiškiai nėra graužikai, o faktas apie gulbių poveikį ežero ekosistemoms išvis iš fantazijos srities. Priešingai nei kormoranai gulbės negyvena kolonijomis, o yra griežtai teritorialūs gyvūnai, todėl, kad ir būtų tie jų kakučiai tokie baisūs (kas irgi turbūt pačio sugalvota) jų kiekis neturėtų didesnės įtakos.
   
   	Kilgoras Trautas  2015-02-25 23:04
   
	Jo, bebrai ne graužikai, o kiškiai graužikai 
   
   	sabotan  2015-02-26 00:37
   
	Straipsnis kazkokio idioto rasytas.
   
   	rock2400  2015-02-26 13:13
   
	Kur jūs tos bebrienos randat? Turguje?
   
    Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
    Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
    paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
  
Neįtikėtina: keisčiausi senovės lietuvių valgymo įpročiai