Slapti kadrai: vištų gyvenimas paukštynuose (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Vytautas__ 2015-04-02 11:49
Čia tikslas buvo sukelti kažkokius keistus jausmus ale gailestį? Viskas ten tvarkoje su tais gyvūnų auginimais, valgyt nori - kažkaip tą gyvūną užauginti reikia. Dar pradėkim verkti kad vištai skauda kai ją žudo ar paršelis gailiai nori nugyventi daugiau nei 3 mėn... Mes valgom mėsą (tie kas ne veganai / vegeratai) ir mums px kaip ji užauginama iki tol kol yra skani.. PS vištas dedekles po jų pikinio dėjimo paukštynai išparduoda ir kaime jos dar ilgai ir laimingai gyvena... Va happy endas jums
lizunas 2015-04-02 13:00
iš tokių vištų jau nieko gero, nusipešusios vaikšto ir tiek, kiaušinių jau nebeveik nebededa, juk ne veltui paukštynai jų atsikrato... O šiaip, jie ten baisiai nukrypusią informaciją pateikia, rašo jog vištos iki 15 metų išgyvent gali. Na, nei pas vieną, nei pas kitą senelę nei viena višta per mano vaikystę neišgyveno daugiau nei 5 metų Jei tas dvi vištas paleido miške, tai taip jas ir išgelbėjo...lapės, šeškai ar vanagai greit jas pajaus...
slawcka 2015-04-02 13:51
Na taip, visi norime pigios vištienos ir pigių kiaušinių, o verkiame dėl vištų auginimo salygų. Norintieji gelbėti vištas tokiuose paukštynuose, tiesiog nepirkite iš jų. Ir tiek. O man tų vištų nelabai ir gaila, juk tai kvailas gyvis skirtas valgymui , aš tik pergyvenu, kad tokiuose paukštynuose naudoja per daug hormonų antibiotikų ir kitų nesamonių.
UTF16 2015-04-02 14:10
Puiku, kad yra viešinami tokie dalykai.
Shinigami 2015-04-02 16:22
Manau, nespės. Prisiės ėdalo kurio niekada net akyse nebuvo mačiusios, susuks vidurius ir mirtinai nuviduriuos. Bet toks elgesys (žaliųjų) su gyvūnais tik parodo kad jų pačių smegenys kaip vištų. P.S. nieko ten labai baisaus nemačiau. Žmonės dar ne taip gyvena.
Pegasso 2015-04-02 16:23
vistos dedekles ten tam narve ner vietos kur det tuos kiausus. cia normalu kad mirsta ir salygos nekokios jei vistai po 1 kvadratini metra skirt tai kaiiiiii diduma turetu but vistide ir cia tik DEDEKLEM o kur broliam broiliariam detis jopapa
UTF16 2015-04-02 16:33
Cinikas susirūpino laisvų vištų gerove. Dar ką nors juokingo papasakok, pvz., kad laukinėm karvėm pensija per maža, jos visos vorele mieliau žygiuotų į skerdyklą.
Hm 2015-04-02 23:13
... ir visiškai nesvarbu, kad sutvėrimas gyvas... Ispanijos medžiotojai irgi labai linksmai atsisveikina su savo medžiokliniais kurtais. Kai šuva pasensta, na kokių 4 metų, jis jau nebe toks greitas ir kiškių nebepagauna... Po medžioklės tokį susenusį šunį pakabina ant šakos, kad jis kojomis tik, tik žemę siektų, na tas ir pradeda šokinėti kol padūsta, medžiotojams tai labai juokinga... per Discovery rodė laidą, irgi mat - gailestį norėjo sukelti... ir dar atsiranda durnelių kurie tais šunimis rūpinasi... Kai mano katė susens, reikės irgi pakabinti už uodegos balkone ir palinksminti kaimynus, o tai bus juoko visiems... ane "kietuoliai"???
Vytautas__ 2015-04-03 09:10
Skirkime kada žudymas / kankinimas vyksta dėl pramogos o kada dėl maisto. Aš nieko prieš, kad vištos ar paršeliai gyvena ūkiuose sunkesnėmis sąlygomis nei pas močiutę kaime, bet medžioklė, korida ir kitokios "pramogos" tai jau yra išsipis**** iš gero gyvenimo.
Nojus 2015-04-03 13:06
Į sveikatą valgant tokių vištų kiaušinius ir mėsą-patys tokiais pat pavirsite greituoju būdu.