Margas pasaulis: šokiruojantys nekaltybės praradimo būdai (N-18)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

T 2015-04-03 11:36
O Lietuvoje merginos su kuo prarasti nekaltybę pasirenka pačios. Tai dažniausiai būna pirmas patikęs ar net nelabai patikęs vaikinas. Kartais su juo draugystė užsitęsę ir viskas baigiasi santuoka. Kartais jinai jam pagimdo ir vaikų. Aišku gražesniems vaikinams lengviau sekasi atiminėti nekaltybes ir daryti vaikus, tik ne visi nori juos auginti. Tada pamestos moterys ieško kitų gražių vaikinų, bet kai jų nerandą tai ieško bent kiek gražių ir žinoma turtingų, neplanuodamos daugiau vaikų gimdyti, bet čiulpti pinigus iš vyrų. Kai nei vienokių nei kitokių vyrų nerandą, tai tada po interneto platybes pasklinda: Nėra gerų vyrų. Tai išvada tokia, jei nerandate gero vyro, tai jūs pačios nesate labai geros ir venkite išsiskyrusių ar jau turinčių vaikų vyrų, nes tokie labai nestabilūs ir rizikuojate pačios būti paliktos su vaikais.
slawcka 2015-04-03 12:34
Vat jum ir ne "demokratija" , ne civilizuotas pasaulis. Dabar kiti sakys , kad neturėtume kištis į tautų papročius, tačiau šie papročiai tiesiog parodo , kad stiprioji lytis niekins ir vers vergauti moteris visais būdais, net ir prigalvodama "papročių" , kurių "reik" laikytis. Ir vyrai visada taip darė. Ir dabar, pažiūrėkit į arabų šalis- moteris yra nuosavybė, daigtas. Ir neduok die ji kažką netaip padarys- bus nužudyta.
slawcka 2015-04-03 12:36
O tau čia ką, pagieža kad su tavim tos merginos miegot nenori? Ką čia skiedi..
immortallt 2015-04-03 13:19
Labai dažnai šiuos papročius labiau palaiko net ne vyrai, o moterys, tad nereikia čia kaltinti vienos lyties.
slawcka 2015-04-03 14:55
Jo, palaiko, nes jom tai yra įkalta į galvą, įaugę į kraują. Ir atrodo normalu. Apie tai aš ir kalbu, prigalvota papročių, kad vyrai galėtų siaust kaip nori. Pagalvok apie ištakas tokių papročių. Sėdėjo senolis genties vadas, norėjo pasilinksmint ir pareiškė, kad dievai liepia jaunom mergelėm atsiduot visiem , o kitaip bus riesta. Pažiūrėk kaip arabų moterys gyveno 70'ais metais, ir dabar. Nenuostabu, kad jos ir dabar laikosi pačios tų papročių, bet vienaip ar kitaip tai yra žmogaus teisių pažeidimas.
Arns 2015-04-03 15:20
Ištakos labai paprastos, senovėje norėdamas išlikti žmogus turėjo palikti palikuonių. Mirtingumas būdavo didelis, o pati gyvenimo trukmė trumpa, tad kuo jaunesni pradėdavo santykius, tuo didesnis būdavo šansas susilaukti palikuonių. Didžiausia "bausmė" būdavo nevaisingumas, tad visos politeisistinės religijos turėdavo meilės, vaisingumo, santykių ir pan dievus ar deives. Atsidavimas svetimam, taip pat nėra jau toks keistas. Žmonės per amžių pastebėjo kiek kraujomaiša kenkia, taigi atokių vietų gyventojai mielai savo genofondo atnaujinimui pasiūlydavo įsilieti prašalaitį. Patys pagalvokit, kur randasi straipsnyje minimas Tibetas? Net šiomis dienomis tai nemenkas iššūkis ten nukeliauti, o kaip prieš 100-200 metų ten dažnai kas patekdavo?
ISG 2015-04-03 17:14
Kuo cia skundziates kaikurie? Jus ka ne vyrai??? Kiekvieno tikro vyro svajone dulkinti gatvej pamatyta mergina, o jei dar tai legalu... kame problemos?
Wolfy 2015-04-04 00:33
??? Didesnės nesąmonės dar čia neskaičiau.
enzim 2015-04-04 01:36
Wolfy, mano patirtis rodo, kad yra individų, kuriuos mokyk nemokęs dorovės pagrindų, jiems tai , kaip žąsiai vanduo nuo plunksnų nuteka ir nieko nelieka galvelėse. Pas juos chemija tokiu perviršiniu režimu kunkuliuoja, kad jie nedaug skiriasi nuo žvėrukų. Etika buvo sukurta žmonių, kad sureguliuotų socialinius santykius visuomenėje ir neleistų jai pakrikti. Mums geriausiai pažįstamas krikščionių dekalogas, beveikiąs jau 2000metų puikiausiai konsolidavo ir organizavo visuomenę. Pateiktos straipsnyje etinės sistemos, jei išliko iki mūsų dienų su šia funkcija irgi susitvarkė ir įrodė savo efektyvumą konkrečiomis sąlygomis. Nors jos mums atrodo primityvios, tačiau bet koks kišimasis ir primetimas kitų dorovinių sistemų tokiom mažom ir uždarom žmonių grupėm gali turėti net pragaištingų pasekmių.
Viliux 2015-04-04 02:07
Man patiko tas paprotys kur 5 draugeliai tavo suzadetine ishbando,o poto parekomenduoja tau su ja likti ar ne!!! Jau isivaizduoju vietinio laikrashchio antrashte: "6 laimingi Okeanijos vyrukai 50 metu megavosi nevarzomu grupiniu seksu ir manoma yra padvigubine Papua naujosios Gvinejos populiacija!"
shift 2015-04-04 02:52
Tikslumo dėlei, Mozė, kuris užrašė dekalogą, gyveno gerokai seniau, nei prieš 2000 metų.
DariusWh 2015-04-04 09:52
Nepriimkit uz gryna piniga. Bet tame paveikslelyje manau yra tiesos https://congressshallmakenolaw.files.wo ... k-ages.jpg
sielinas 2015-04-04 10:05
Ir visur moters pažeminimas...
immortallt 2015-04-04 16:37
Isg, matai, tavo samprata apie vyra, bene kas teliuskuoja tarp koju, tai tik vyriskos gimines gyvulys.
ISG 2015-04-05 12:44
Tiesiog megstu juodesni humora atsiprasau, kad kai kurie pagalvojo, jog as rimtai
Skeptikas 2015-04-06 13:22
Nepriimk už gryną pinigą, bet šitas paveiksliukas žmonėms, kurių smegenų dydis neviršija graikiško riešuto. Tipiškas eurocentristinis požiūris nežinant, kad yra ir kitų žemynų be Europos. Istorijos dvejetukininko sapnas pamokos metu, kada buvo kalbama apie antikos kultūros perdavimą, pirmuosius universitetus, kultūros pasiekimus karolingų renesanso metu, etc.
DarkNRG 2017-06-02 19:25
Mano nuomone, kokie bebutu paprociai, reikia visada vadovautis vienu paprastu ir labai logisku poziuriu - zogus turi pats pasirinkt su kuo jam miegot ir kada. Laukiniai prisigalvoja visokiu nesamoniu, kad linksmiau gyvent butu, o dazniausiai, tiesiog tam, kad vyrams butu lengviau gaut sekso. Tokius gyvuliskus paprocius naikint reikia tik greiciau. Paprociai yra tik paprociai, juos galima greit pakeist kitais, zmoniskesniais paprociais. O tie kas rekauja, kad negalima kistis i kitu paprocius net jei ir 7etis vaikas yra prievartaujamas, patys apie save daug pasako.
zet 2017-06-02 21:20
Cia sparmkiai perlenkta su straipsniu. Yra dokumentine laida, tai ten filmavimo grupe ir nuvykdavo i tas Okeanijas ir tauteles.