Rusijos ekspertas: šalies problemas galima išspręsti vos viena atomine bomba

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

jinxas 2015-04-08 09:51
Tai gal dėdulė jau ima kastuvą į rankas ir varo dirbti tuščiai nešnekėjęs, gal rusijos ekonomikai irgi kokios nedidelės bombelės reiktų ir viskas susitvarkytų?! LOL
hamann 2015-04-08 09:58
viena megatona į kremlių irgi išspręstų labai daug galvos skausmų visam pasauliui.
immortallt 2015-04-08 10:34
Juokingiausia, kad Rusija pati nuo Yellowstone'o išsiveržimo "would cease to exist". Dar juokingiau, kad nė vieno šūvio neprireiks, kad Rusija nueitų į bankrotą iki kitų metų galo, jei nebus rimtų pertvarkų, kurios nepalankios Putinui.
Kirtiklis 2015-04-08 10:55
Kuo toliau, tuo daugiau klounų lenda į dienos šviesą. Matai planas tiesiog būtų puikus jei ne tai, kad JAV gavusios smūgi (jei dar nenumuš atskrendančios raketos) tiesiog pavanos pačius rusu tiek kad maža niekam nepasirodys.
rndbit 2015-04-08 11:11
Visiškai sutinku. Nėra tas kremlius didelis.. Tik va surinkt visus į vieną vietą gali būt sudėtingesnis logistikos klausimas.
Simplicity 2015-04-08 11:33
Putiniškas draudimas importuoti produkciją iš ES ir kitų nedraugiškų šalių jau eina į pabaigą. Draudimas buvo įvestas tik metams ir baigsis rugpjūčio mėnesį. Tada ir pasimatys kas Europai svarbiau: principai ar pinigai. Panašu, kad Putinas statė ant to, kad silpstanti Europa pasiims pinigus ir nusileis Krymo ir Donbaso klausimais. (Gal net tikėjosi du zuikius vienu šūviu nušaut: Europa pasiima pinigus ir atiduoda Krymą, o taip pat susibara su JAV.)
Gie 2015-04-08 11:52
Jei patikėt tuo ką rašo, galima pagalvoti kad į politikus ir tokius "egzpertus" priima tik toliau savo nosies galo arba kišenės nematančius ir dar vokiečio liga (Alzheimer'iu) sergančius.... Visai gi nesenai išsiveržė mažiukas, visai nekaltas ugnikalniukas Islandijoje - pusė europos džiaugėsi..... Iš tiesų rusai (kaip ir likusi didžioji pasaulio dalis) mišias užsakinėti ir melstis turėtų, kad tas ugnikalnis išsiveržt nesugalvotų, nebent turi verslo planą už pinigus dabartinės Rusijos teritorijoje mamutų medžiokles organizuoti. Ar jie galvoja kad pelenai kris tik ant amerikės, o cunamis nenuplaus Sachalino kartu su Kurilais, dalimi Kinijos, Kanados, Korėja, Filipinais, Australija, N.Zelandija, Japonija ir dar daug kitų šalių? Jei nori nusižudyti nesuprantu kam taip sudėtingai?
w00xer 2015-04-08 12:32
kai svaiciojasi kalbom apie branduolinio ginklo naudojima, (nors netikiu, kad taip kvailai elgtusi) atrodo, kad tokie ekspertai turi plana, kur butu galima kraustytis is zemes...
- 2015-04-08 12:56
Nū, koroče, Rossija išgyvens, o kiti pokūjem!
Shinigami 2015-04-08 14:09
Prajuokino. Čia tiems kurie apie geologija neišmano ir amerikietiškų filmų yra prisižiūrėję.Tikrai, taip lengvai žemės drebėjimo ar ugnikalnio išsiveržimo nesukels. O kas svarbiausia, tai ruskis savo taikinio neišduotų, jei jis galėtu priešui tiek žalos pridaryti. Bei kas nutiktu, jei išsiveržtu ugnikalnis kuris sugebėtu po storų pelenų sluoksnių palaidoti visa Šiaurės Amerikos žemyną? O tai reikštu, kad pelenai pakiltu į aukštus atmosferos sluoksnius, kas sukeltu pasaulinį ledynmetį. Ir ekologinę bei ekonomine katastrofą visoje žemėje. Nuo jos ruskinas nepabėgtu ir nepasislėptu. Bei dabartinės ekonominės sankcijos atrodytu kaip nereikšmingos. Tas pats butu ir su žemės drebėjimų. Kažkaip neprisimenu tokio žemės drebėjimo kuris butu visiškai sugriovęs bent kelis miestus. Bet to žemės drebėjimo atgarsiai yra jaučiami (be realios žalos) didelėje žemės dalyje. O tai kas butu jei įvyktu toks žemės drebėjimas kuris paveiktu visą Šiaurės Amerikos žemyną?
immortallt 2015-04-08 14:59
Rusijai maisto produktų importo apribojimas daug žalos daro tik dėl kainų. Europos praktiškai nekaso, tik kelis garsiai rėkiančius krapšto. Rusijos problemų tai nespręs niekaip, gal net paspartins pinigų kapšo tuštėjimą. Visas krachas Rusijai prasidės nuo to, kad naftos kaina atpigo daugiau nei 50%, o biudžetas priklauso nuo naftos eksporto vos ne 1:1. Baigsis pinigai, baigsis ir džiaugsmas Putinu, kuris ekonomiką po SSRS prikėlė (pasisekė, kad nafta pradėjo brangti).
Arns 2015-04-08 16:20
Kažkaip atrodo kuo kvailiau kas pasako, tuo didesnis tarptautinis eteris suteikiamas. Dar kiek ir visokie kašpirvovmikaldos su taro kortomis komentuos kaip nuo Mėnulio buveinių klostysis tarpvalstybiniai santykiai...
exlibrisas 2015-04-08 17:12
Dieve šventas, nekenčiu tokių ligonių. Pasaulis turi progreso siekt, ne vienas kito naikinimo. Neramu darosi, kai tokių kvailių pilna pasauly.
Marius.brn 2015-04-08 17:47
Ne Yellowstone, o kremliuje reikia vienos megatonos. Bet tai iš tokių tokių atsilupusių rusų atsiranda? Vienas pasakoja apie tai kad amerika gali paversti atominiu pelėsiu, kiti jau grasina Danijai, o treti turi neįtikėtiną planą kaip sunaikinti visą USA vos pirstelėjus kažkokia bombike.
Enjoysilence 2015-04-08 17:56
Lenda genijai i dienos sviesa... Nu bet sitas tai pats didziausias kaip matau... Nelabai suvokiu, kas turi detis zmogelio galvoje, kad sugeba apie tokius dalykus kalbet, o dar profesorius. Matyt gera skeveldra galvoj istrigus..
Simplicity 2015-04-08 19:08
Absoliuti dauguma tokių pezalų yra skirta vidaus vartojimui. Taip siekiama eilinių rusų galvose įskiepyti mintį, kad jei tik Rusija panorėtų, tai galėtų labai paprastai sunaikinti JAV ir jų „šestiorkę“ Europos Sąjungą. Prisiminkit Kiseliovą su jo perimetru, žiriko ugningas kalbas apie pabaltijo užkariavimą, pergalės dienos šventimą Europos sostinėse ir t.t. Bet tai tik viena medalio pusė. Kita pusė— viešas Vakarų civilizacijos demonizavimas. Jau girdėjom, kad Irako karas buvo dėl naftos, Afganistane kariauta dėl narkotikų, o dabar norima sudraskyti Rusiją ir pasidalinti Sibiro turtus. Taip pat girdėjom, kad Europoj visi iki vieno yra gėjai, rusų vaikus įsivaikina tik tam, kad juos seksualiai išnaudotų (gi Europoj pedofilija legali) arba parduotų organams. Visa tai labai panašu į Hitlerio elgesį WW2 išvakarėse, nes tas irgi kėlė Vokietiją ant kojų, kalbėjo apie vokiškų žemių suvienijimą ir tai, kad vokiečiai yra pati pačiausia tauta. Įdomu tik, ar istorija pasikartos.
Justas116 2015-04-08 19:59
Kaip išspręsti Rusijos problemas? Išžūdyti kiek galima daugiau žmonių! Yup, tiesiog nuostabu... Puspročių gretas papildė dar vienas bevertis nuopeza.... >.<
Marius.brn 2015-04-08 23:43
Pezas 2015-04-09 23:22
Kaip jau kažkas minėjo tokie ne logiški straipsniai yra vidaus vartojimui ir taip atbukusios tautos bukinimui. Ką kvailam ruseliui reiškia žodis mokslininkas? Tai juk kompetencija neprilygstanti jam, kas blogiausia po sovietinis palikimas paliko smegenėlėse tuščių vietų ir truputį gabesniems rusams. O eina jie Š Korėjos pramintu keliu, žmonės ten juk tiki savo galia..
Marius.brn 2015-04-10 23:59
Matai, kai bukini virš 100mln žmonių ir ne duok die, jie tuom pradės tikėti, tai ko tikėtis? Prieš antrą pasaulinį karą nebuvo nė 70mln vokiečių, kad įžiebti smagiausią visų laikų pasismaginimą. O šiaurės korėja realiai grėsmė tik kaimynėms su savo technologiniu pasiruošimu. O rusija - pasauliui. That's the difference.