80-to lygio separatizmas. Ką švenčia Rusija birželio 12-ąją?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2015-06-12 18:20
Žinoma, ypač Ukraina visi vakarai ir dalis vis dar mąstančių savo galva rusų. Kai mirė Jelcinas, mirė ir demokratija rusijoje.
Broniusg 2015-06-12 20:00
Na taip, jeigu plėšimai, reketas, banditizmas ir visa kas susiję su „prixvatizacija“ Jūsų laikoma demokratijos viršūne - tada taip. Mirė kartu su alkoholiku. Bet ir pas mus, Lietuvoje tos 90-ūjų „demokratijos maža belikę. Gal ir čia bus „Putinas nagus prikišęs“?
punktyras 2015-06-12 21:03
Kur pasakyta, kad plėšimai, reketas ir banditizmas yra demokratija? Kokios demokratijos tau trūksta Lietuvoje? O ir straipsnis ne apie Lietuvą. Taip, visaoje exSSRS buvo dešimtojo dešimtmečio betvarkė – negali toks milžinas molinėm kojom sugriūti ir dulkių nekilti. Tačiau dulkės nusėdo ir mes daugmaž kapstomės, rinkimai vyksta, ūkis auga, žmonės į užsienį važiuoja ir net paso jiems nereikia. Ir nereikia įsivaizduoti, kad Jelcinas sukūrė visą betvarkę. Čia panašiai, kaip į krentančio tarpeklin autobuso vairuotojo vietą pasodinti kitą žmogų ir sakyti, kad jei ne jis, autobusas būtų toliau smagiai sau vingiavęs keliu.