Ugniagesiai greitkelyje gaisro užkluptiems žmonėms negalėjo padėti dėl besimaišančių bepiločių skraidyklių (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2015-07-20 16:47
Nesuprantu, o kuo jie trukdė? Paleidai vandenį ant ugnies ir skraidyklių ir visos problemos nuplautos. Ar čia su tomis skraidyklėmis specialiai taranavo gaisrininkų sraigtasparnius?
- 2015-07-20 16:54
Skraidyklė, patekusi į sraigtasparnio sraigto mentes, suknežintų jas, ir sraigtasparnis nudribtų žemėn.
Shinigami 2015-07-20 19:34
Tai nereikia skristi tokiame pačiame aukštyje. Arba kaip sakiau, tyčia puolė sraigtasparnius? Bet čia jau baudžiamoji atsakomybė.
Kyborg 2015-07-20 20:24
Siūlai gesint iš kelių šimtų metrų aukščio? Labai efektyvu. Ne ant miško juk vandenį išpilt reikia, o ant kelių metrų pločio kelio. Pabandyk uždegt degtukų dėžutę ant žemės ir užlipęs į penktą aukštą su švirkštu ją užgesint. Papasakosi kaip sekėsi.
vardasas 2015-07-20 20:50
problema ta kad nuplauti tu bepilociu negali nes gresia baudziamoji atsakomybe, tik neaisku kas dabar kalciausias, bepilociu savininkai gaisrininkai ar avinu banda sedinti valdzioje ir leidzianti kvailus istatymus
sub 2015-07-21 08:30
Šiuo atveju, kai yra pavojus kito turtui ar gyvybei, tas dronas yra niekas, pašalinai iš kelio, ir toliau darai savo darbą. 20 min. prastova skubioms tarnyboms yra labai daug, per dvidešimt minučių gaisras gali išsiplėsti dvigubai, suniokot didenę dalį turto ar pasiimt daugiau gyvybių ir sužeistųjų. Šiame incidente dėl dalies sudegusių automobilių ar/ir sužeistų žmonių, sugadinto turto atsakingi turi būti būtent dronų savininkai. Manau dronų savininkų ir dronų naudojimo teises palaikantys įstatymai labai diskutuotini, nes jeigu jis kelia pavojų arba trukdo šalinti pavoju, manau net klausimo nereikia kelti, ar gaišti laiką, ir bandyti susisiekti su drono savininku, ar kirsti velniop tą droną ir tik po to aiškintis. P.S. visiems dronų savininkams, drono savininkas linki, turėkit biški daugiau sveiko proto.
sielinas 2015-07-21 16:18
Jei trukdė tiesiog reikėjo sunaikinti.
rwc 2015-07-21 22:27
Kaip tu įsivaizduoji „tiesiog sunaikinti“? Malūnsparnio pilotui iš bato paleisti? Ar vaikytis droną, kol jis palįs po konteineriu ir visą konteinerį suvaryt, o paskui skristi link rezervuaro pasipildyt? Jei ne kamštis, tai gal būtų ugniagesių automobiliai privažiavę su šlangom ir srove tuos dronus nukalę arba tiesiog pylę nekreipdami dėmesio... Bet kuriuo atveju „sunaikinimo operacija“ irgi gaišina. Situacija ir taip ekstremali, visi įsitempę ir rizikuoja tiek technika, tiek pareigūnų gyvybėmis, o čia dar su kažkokio durniaus dronais kariauk, kol tie daugiau bėdų nepridarė.