Naktį ant kojos užšliuožęs padaras išgąsdino poilsiautojus: kas jis toks? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lizunas 2015-07-24 12:04
Varge varge, kur ritasi pasaulis.. Šliužo išsigando kai mano pažįstami jau neskiria bičių nuo vapsvų, kamanių ar širšių. Kamanė priskrenda ir jie į isteriją, tipo juos sugels Laikas dažniau vaikus į gamtą išvežti ir patiems miestiečiams tuo pasirūpinti, o ne lakstyti po Palangas ir pnš. kurortus, nes tuoj ir sliekų nuotraukas siuntinės... P.S. tai kas būtų, jei toks http://i.imgur.com/NhtYv7N.jpg prie kojos priropotų? Pats neišsigandau, tik nupaveikslavau kaip įdomu gyvį, nes pirmą kartą teko pamatyti su tokia uodega (jei galima ją vadinti), kai gyvis be kojų.
Tarkvinijus Išdidusis 2015-07-24 12:10
Kiekvienas žmogus bijo kažko kito: vienas gal šunų bijo, kitas aukščio (nors gal tiksliau pasakius bijojimo nukristi), trečias gal soc. bendravimo, nes nesijaučia pilnavertis, o ketvirtas šliužų. So?
Nerealiai 2015-07-24 12:15
Ne nu rimtai, žmonėms dažniau į gamtą reikėtų išlįsti. Tas šliužas praktiškai tas pats kaip sraigė, tik be kiauto. Tai jei sraigė užčiuožtų ant suolo irgi pasibaisėtų, ar tada jau gerai būtų? Rašo, kad myli gamtą, įdomu kokia čia meilė jei elementarių padarų neskiria ir siunčia naujienas kaip apie kokią naują rūšį.
lizunas 2015-07-24 12:16
Esmė ne baimėje, o tai, kad bijo ko nežino. Aš apie tai, kad net šliužą pirmą kart pamatė. Apie kamanių ir bitės neatskyrimą ir išeinančią baimę dėl to, nes tipo kamanė juos sugels, nes kamanės labai piktos ir jos gelia.
- 2015-07-24 12:37
O šiaip, kas čia per padaras?