„Coca Colos“ poveikis: ką iš tiesų ji daro mūsų organizmui?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

langas 2015-07-31 10:19
man tai truputi perdėta grėsme pastoviai. Negeriu cocacolos tik dėl to, kad tikrai ten nemažai cukraus, bet kartais geriu cocacola zero. Realiai tegul parašo kas būna kai išgeri vandens, tikrai irgi po kažkiek laiko nori šlapintis ir su šlapimu išeina daug naudingų ir nenaudingų elementų todėl nėra taip, kad cocacola išgėrus viskas tik blogai. Daugelis dalykų yra labai natūralu ir visada vyksta kažkokia cheminių elementų kaita su įvairiu maistu. Be abejo cocacola nėra gerai dėl didelio kiekio cukraus, bet be jo manau nėra tragedijos jei nepiktnaudžiauji, kaip sakoma vis tiek visos ligos nuo streso
punktyras 2015-07-31 16:29
… tik triperis nuo meilės
Atk 2015-07-31 17:35
Ne visos ligos nuo streso, bet daugelis nuo neteisingo reagavimo į supančią aplinką. Kai žmogus pyksta, agresiją skleidžią, tada jo sveikata gadinasi. Kai jis priima agresiją, ji irgi gadinasi, bet mokant priimti galima minimaliai pakenkti savo sveikatai, daugelis nemoka priimti dėl to serga. Žmonės nežino kaip teisingai reaguoti, jie į agresiją į nemalonomus kažkokius atsako agresija, o tai neteisignga reakcija, nuo jų agresijos jų smegynys puva, degraduoja labai stipriai, pradeda jų organizmas naikintis.
Fikcija 2015-07-31 19:16
Langas tu bent skaitei iki galo straipsni,vanduo nereguoja su sarminemis druskomis , o fosforo rugstis reguoja, be to kas geria sita birzgala tikrai neapsiriboja viena kardine, x3 cukraus norma per diena nuo kada tapo sveika?