Planuojamos baudos vaikų neskiepijantiems tėvams paskatino įkurti asociaciją „Objektyviai apie skiepus“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

salemas5 2015-08-14 12:43
Tuos privalomus skiepus tai turi darytis visi, o tai dar uzveis kokia nors senai isnykusia liga tai bus paskui asaru kalnai kodel numire ju vaikai.
sielinas 2015-08-14 13:13
Bukarotis ir liks bukapročiu. Aišku bukapročio nepaversi šiek tiek protingesniu uždrausdamas. Aš už bukapročių švietimą.
immortallt 2015-08-14 13:29
Jie atsparūs švietimui.
Atk 2015-08-14 13:57
Manau, kad skiepai nereikalingi. Žmogus toli išėjo nuo harmonijos, labai toli ir jokie skiepai, jokios tablėtės nieko nepadės, vaikai ir toliau sirgs ir žmonės ir toliau sirgs, nes jie neharmoningai gyvena. Gamta kovoja su tuo, kas neharmoningai gyvena ir dovanoja tokiu būdų jam įvairiausias ligas. Pradės harmoningai gyventi, vyksyti Dievo Valią, tada ir nustos sirgti ir jokių skiepų nereikės ir tablečių. Medicina išmirs kaip dinozaurai, bus tik labai retos traumos. Bet kito kelio nemato ir tik daro beprasmiškas pastangas, daro kaip moka. Bet neharmonigai gyventi be galo negalima, ateis kartą riba, kada bus daugybę žmonių paliks kūnus per trumpą laiką. Karai ir visos kitos nelaimės yra požymis nesveikos, neharmoningos visuomenės, vaisiai nesveikos visuomenės. Ir kančios įvairios yra vaisiai nesveikos visuomenės. Reikia sodinti naują medį, o ne kabinti žaisliukus ant išsigimusio neteisingo medžio, bandant jį kilningesniu padaryti.
kroitus 2015-08-14 14:00
Tai jie ir ras atsakymą maždaug tokiį: „Pasaulio galingieji tyčia atgaivino tas ligas. Jomis niekas nesirgo jau daugelį metų, tai kaip vaikai galėjo jomis užsikrėsti???“ Taip logikos nelabai yra, bet...
bmk1245 2015-08-14 14:18
Moliūgėli, siūlau išsikraustyti iš neharmoningo būsto, atsikratyti vaistų, ir apsigyventi artimiausiame miškelyje. Garantuoju 100%, po pusmečio nustipsit...
hamann 2015-08-14 14:26
Aukšto lygio kliedesiai. (Y)
MindaugasV85 2015-08-14 15:06
Siūlau uždrausti patiems pasikeisti elektros lemputę - darbas su el. prietaisais reikalauja žinių.
vardasas 2015-08-14 15:19
kaip galima susirgti isnykusia liga? cia taspats kas pirk dideli sautuva o jei uzpuls tiranozauras. Kam jaudintis? dauguma juk bus paskiepyti tai ir neuzkres tu paskiepytu, o del nepaskiepytu visa atsakomybe prisiims tevai ir tegu neskiepytu vaiku tevai moka uz tu ligu gydima pilna kaina
immortallt 2015-08-14 15:26
Galvoju, o nx tu naudojiesi kompu? Gi neharmoningai gyveni. Įtariu susilaužius koją atviru lūžiu į ligoninę ir neini? Mieste negyveni ir nesinaudoji civilizacijos patogumais, kaip įrankiai ar kompas? Nenusišnekėk geriau. Be skiepų vėl grįžtų senai išnaikintos ligos, nes gyvename per tankiai. Nori gyventi harmoningai su gamta? Tai naxui gyveni gyvenvietėse? Varyk į mišką. (šiuo atveju jau ne keiksmažodis o jaustukas, atsiprašau ką įžeidžiau, bet žmonių bukumas mane dar labiau žeidžia). Nes liga retai kada pilnai išnyksta. Dažnai jos sukelėjas ramiai sau tyko gyvūnų sistemose ar kiti žmonės nešiotojai. Taigi nors ja niekas neserga, bet kad pilnai išnyktų liga reikia gerokai ilgesnės trukmės. Tą puikiai parodo ir mažamečių susirgimai ligomis, kuriomis šiaip vakarų pasaulyje nebeserga ir labai aiškiai koreliuoja su nesiskiepijimu.
vardasas 2015-08-14 16:40
tarkim taip, ligos visiskai neisnykusios, tada tegul randa kompromisa, kaip rasiau sitie neskiepyti neuzkres skiepytu tik neskiepytus, tai bus vienetai, valstybe tegu nedraudzia nuo tu ligu nuo kuriu norejo skiepyti, tokiu atveju tevai sumokes uz gydima tukstancius euru, tuomet visi liks patenkinti ir valstybe ir farmacininkai ir tevai kadangi tevu toks pasirinkimas
mobilunkas 2015-08-14 16:46
baust nereikia, tiesiog skiepais valdomos ligos turetu but apmokamos is zmogaus kisenes, o ne privalomojo sveikatos draudimo. ir pats renkisi ar skiepytis profilaktiskai nemokamai nuo visu ligu, ar moketi, jei netycia susirgsi tokia liga. Jei nesusirgsi tai ir nemoki. Viskas logiska ir teisinga
punktyras 2015-08-14 17:10
Kas mokės už susirgusius, kurie buvo paskiepyti ar už tuos, kurie negali būti skiepijami dėl įv. kontraindikacijų ir kuriuos užkrėtė nesiskiepiję sergantieji? Kils protestai, kokia nežmoniška valstybė, verčia mus skiepytis, varžo laisvą valią, šantažuoja.
slack 2015-08-14 17:26
Galėtų Lietuvoje gaminti vakcinas valstybiniu lygiu. Galbūt būtų daugiau skaidrumo ir žmonės labiau pasitikėtų. Teisingai kažkas pastebėjo, kaip galima išnykusia liga susirgti.
MindaugasV85 2015-08-14 17:49
Jo, Lietuvoj čia tokios epidemijos, kad pusė išmirė. O pasižiūrėjus kas liko, tai matomai epidemija į intelektualūs buvo nusitaikius. Tik kad skiepų nuo emigracijos dar valdžios institucijoms nepavyko atrast. Nu kur ten jie atras - dalbajobų šaika.
cave_dweller 2015-08-14 17:59
Ligos ne išnykusios, o žmonių imuninė sistema tapo atspari joms, t.y. sugeba atpažinti tas ligas sukeliančius virusus ir bakterijas. O kokių įrodymų reikia? Neužtenka fakto, kad kol nebuvo išrasti skiepai, nuo tokių ligų, kurias dabar laikome išnykusiomis, mirdavo milijonai. Su jomis kovodavo izoliuodami sergančiuosius, tokių būdu buvo slepiamasi nuo ligų, o, ne gydoma. Tik pradėjus skiepyti, žmogaus organizmas sugebėjo pasipriešinti ir jų dėka apie tokias ligas kaip kokliušas, poliomielitas, raupai ir t.t. girdime labai retai, o apie kai kurias sužinome tik iš istorijos vadovėlių.
Arns 2015-08-14 18:37
Tame ir reikalas, kad nuo ligos plitimo saugo visa kolektyvinė skiepijimo gynyba. Jei kažkas serga, liga reaguodama su vaistais, kitomis ligomis gali mutuoti. Mutavusią ligą jau gali būti sunku sustabdyti. Taip nesenai dar ir Europoje ėhjo maro bangos (taip, ne vien viduramžiais). Daug "išnykusių" ligų gali sutikti vargingose pasaulio šalyse, kuriose nėra skiepų.
MindaugasV85 2015-08-14 19:04

slack 2015-08-14 20:06
Gal nevisai į temą, bet man teko girdėti, kad lietuviai turi natūralų imunitetą AIDS. galbūt todėl, kad daug žmonių seniau išmirė nuo maro, kurį atnešė vokiečių ordinas per migraciją.
Heksogenas 2015-08-14 20:14
Sėsk du. Reik biologijos pasimokinti.. Maras nei vokiečiai ne prie ko, lietuviai neatsparūs, tiesiog dalis lietuvių turi mutacija tam tikro baltymo (jei neklystu receptoriaus) gene, todėl ŽIV virusas negali prisijungti prie ląstelės ir jos užkrėsti, ko pasekoje gauname atsparumą ŽIV virusui. Lietuvoje per visą populiaciją procentaliai tokių žmonių yra daugiau nei kitur, tačiau jų kiekis nėr didelis. Taip pat Afrikoj ir rasi tokių žmonių irgi. Na bet čia tik klausimas kiek jau Lietuvoj buvo tirta, kad būtų galima pasitikėti šiuo teiginiu..