Rusijoje - tikras „inovacijų proveržis“: beveik kasdien pristatomi „kvantiniai bioreguliatoriai“, „auros korektoriai“ ir net „gravitacijos ginklai“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

dariusss 2015-09-15 10:25
juokas juokais bet ir lietuvoje tokiu valdzioj veikeju netruksta. kurie nori iteisinti visokius parapsichologus, ekstrasensus ir kitokio plauko veikejus..
jull 2015-09-15 19:23
Tai gal gali konkreciau? Kas pas mus su protu susipyko? Kazkaip negirdejau tokiu nesamoniu..
Tarkvinijus Išdidusis 2015-09-15 19:44
Nu ir tegul įteisina. Kuo šarlatanas kaltas, kad žmonės moka pinigus už jo paslaugas? Čia lengvatikių problema, o ne šarlatano. Primena tą istoriją, kur nuteisė būrėją Lietuvos už tai, kad neišpildė klientų lūkesčių. Galvoju, kad teismas iš viso buvo durnas, kad priėmė tokią bylą nagrinėti.
punktyras 2015-09-18 09:54
Ir kodėl durnas? Kažkas siūlo paslaugas, klientas sumoka pinigus, žadėto rezultato nesulaukia. Teisėti lūkesčiai neišpildyti. Ar apgavikų visai nereikia tramdyti – apgautieji patys kalti, apvogtieji – patys nesaugojo, nužudytieji – po peiliu pasitaikė?
Tarkvinijus Išdidusis 2015-09-18 11:32
Bet ji siūlė BŪRIMO PASLAUGAS klientams. Jeigu klientai yra durni ir sumoka už orą, nu tai yra pačių problemos. Magija neegzistuoja. Visiškai ne tame esmė, kad jie ten jos patariami trynėsi kapų smėliu ir nešiojo amuletus tikėdamiesi kažko tais. Jau vien tai, kad ji SIŪLO BŪRIMO PASLAUGAS (magija, raganavimai, ateities būrimai, pasisekimas ateityje per astrologiją), turi visiems degti raudonu, kad čia yra "lochatronas - velkitės į tai savo pačių rizika". Tokiu atveju dabar visas būrėjas cirkuose galima patraukti teisman, kad, žiū, neišsipildė tavo pranašystės. Čia ne būrėją reikėjo teisti, o kelti klausimą dėl jos klientų veiksnumo. Mane tokie dalykai tiesiog juokina. Yra tokia patarlė - durną ir bažnyčioje muša.