Mormonai – paslaptinga sekta, ritualines apeigas atliekanti už tylos sienų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Audrius 2015-10-05 11:05
Visos religijos yra vienas didelis SH.. gabalas, ir visu pirma vaiku protinis tvirkinimas. Sitie, aisku, labiau hard core nes 100% tiki visom savo nesamonem, bet man jie nera moralei nei auksciau nei zemiau visu kitu tikinciu i betkuri is savo nematomu draugu. Klausimas, is kur 21a visuomenej tiek tolerancijos ir pagarbos religijoms ir ju sventikams?? Smagu, kad bent jau issivysciusiose salyse vis daugiau jaunu zmoniu save laiko netikinciais.
sielinas 2015-10-05 12:30
Niekaip nesuprantu kaip valstybė tai leidžia, apskritai bet kokia religija turėtų būti draudžiama vaikams. Vaikas nėra nuosavybė ir jis turi turėti galimybę rinktis.
AP0323 2015-10-05 12:42
Tik girdėjęs, kad Jutoje mormonai krepšinį žaidžia bažnyčioje...
Niko 2015-10-05 15:58
O kaip kremliaus sekta? (Na gal labiau KULTAS) Gi dabar kremlius savo "ideologija" skleidžia, kaip betkokia sekta. Gerai, valstybė religijas, sektas, kultus ir pan. gali uždrausti, bet ką daryti, jei valstybę valdo viena didelė sekta?
dawid90 2015-10-05 16:19
O neturėtų būti?
Audrius 2015-10-05 16:31
Nesu tikras ar tikrai i sita diskusija pataikei (kremlius ir mormonai, wtf??), bet del tavo klausimo "ka daryti?" tai manau: 1. Visu pirma reikia skatinti kritini mastyma ir edukuoti zmonis rodant visu religiju absurdiskuma ir nenuosekluma. Kad zmones ismoktu kritiskai ziureti i jiems brukama informacija, kad jie keltu klausimus, o ne sektu "isganytojams" is paskos ir tiketu ju pasakomis apie geri ir blogi. 2. Del draudimo, tai nors ir esu labai pries bet kokia religija (iskaitant tavo minimas valstybines religijas) lygiai taip pat esu pries tokiu sh*du draudima. Nes kai tik atsiranda draudimas is kart atsiranda "kankiniai" ir "nuskriaustieji" kuriem labai paranku buti valdzios priespaudos aukomis. Tas jiems suteikia ledzitimumo. Geras pavyzdys Prancuzijos istatymas draudziantis neigti holokausta. Pirmine mintis buvo gal ir logiska, bet dabar gavosi taip, kad ten pastoviai islenda koks asilas, kuris neigia holokausta, dangstosi zodzio laisve, gauna daug spaudos eterio ir gale dienos susilaukia daug pasiekeju. Zodziu, gaunasi visiskas fail'as. Panasiai buvo ir Lietuvoj okupacijos metais, kai draude katalikybe. Del to, visokie kunigeliai buvo padeti i kankiniu ir nuskriaustuju kategorija, tauta sutapatino tautiskumo priespauda su religija ir gale dienos turim bene religingiausia Europos sali (po lenkijos lyg antri esam), kur baznyciai ir jos visi marazmai yra ypac gerbemi ir tebelieka didelis autoritetas.
Audrius 2015-10-05 16:33
Tolerancija didziausiems zmonijos netoliarancijos ir neapykantos kurstytojams neimanoma.
Atk 2015-10-05 17:07
As vaikciojau i mormonu baznycia Vilniuje. Jie turi daug gero. Uzdrausta rujyti, vsrtoti alkoholi, necenziriskai kalbeti. Vieni kitus vadina broliais ar sesem. Uz ju pinigus vazinejau i estija, nemokamai valhiau, per visokius susitikimus. Ten niekas neverte moketi desimtines, as nesikrikstyjau, nors daugelis ju lyg laiko tai svarbiu dalyku. Zaidem kartu su jais futbola ir kitus zaidimus, linksmai leidom laikaa. Su paprastai zmonem to nepadarysi, jiems tik pinigai galvoj ir pasikeikt necenzurishkai sociai. Nors marmonai nera sventi, as matau ju pasiklydimus kai kuriuos, todel reikia ir ju silpnybes pakentet, bet daug ka teisingai ju lyderiai aake kai as klausiau vertina is anglusko ju visokiu pranasu ir autoritetu. Jei jie stengiasi but gerais tikincias saunu.
dawid90 2015-10-05 17:12
Tu žinai, kad ne visi religingi teigia, jog homoseksualumas yra liga, evoliucija yra mokslininkų išmislas, o jei esi netikintis tai keliausi pas diablo, ar ne? Jų yra mažuma.
dawid90 2015-10-05 17:17
Žinoma, itikinėk savę toliau.....
bahuriux 2015-10-05 20:30
Aš nevisda rašau taisyklingai, bet tu tai jau perlenkei su klaidom Iš tavo visos rašliavos užskaitau tik šitą "Vieni kitus vadina broliais ar sesem." tik aš turiu galvoj, ne religinį aspektą, o grynai iš žmogiškos pusės, žmogus žmogui tikrai neturi būti vilkas. O dėl sektų ir religijų aplamai, pažiūrėkit šitą parodiją, daug tiesos yra https://www.youtube.com/results?search_ ... ietuviskai https://www.youtube.com/watch?v=HBsyBZNlpdI
Skeleton 2015-10-05 23:30
Taigi čia ne "normalūs" Mormonai, o kažkokia atskilusi sekta. Kai XIX amžiaus pabaigoje JAV vyriausybė galų gale prirėmė Mormonų bažnyčia "prie sienos" dėl daugpatystės, oficialioji bažnyčia daugpatystės atsisakė, bet užtai nuo mormonų "mainstrymo" atskilo krūva visokiausių sektų sektelių.
Auksine Logika 2015-10-06 02:24
Paskaicius komentarus matosi, kad tie pedofilai mormonai geresnes sirdies, nei cia spygaujantys troliai
Charger 2015-10-06 08:38
"Mormonams fundamentalistams dvasinis lyderis vadovauja iš kalėjimo kameros: jis nuteistas kalėti iki gyvos galvos už nepilnamečių lytinį išnaudojimą." Pedofilas - geresnes sirdies ... mhhh ... Manau mes skirtingai geri suprantam. Kukuruzas
egle.dovydenaite 2020-01-07 11:18
hello, i am from lithuania, vilnius. ghow are you