Apokaliptinis pasaulis Sirijoje: kaip sustabdyti XXI amžiaus beprotybę? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shimelis 2015-11-27 13:20
As tureciau litu, ne tik, kad tuos butus pirkciau, bet ir versla ikurciau. Pasibaigus karui, tuos butus eu lesom atstatines ir renovuos ir pardavines po to po 100k
Pumper 2015-11-27 13:43
Čia tie butai, kuriuos po $10k "parduoda", kad į Europą atplauktų? Koks genijus juos perka?
Atk 2015-11-27 15:22
Gali sustabdyti beprotybę tik dvasinis vystymasis. Turi pakankamai daug žmonių pradėt vystytis. Dabar jau viskas užleista stipriai, jau yra didelė inercija, jau šaukštai po pietų, nepavyks greitai dabar sustabdyti. Turi įvykti juk apokalipsė ar armagedonas, kurie aprašyti Rašte. Žmonės patys to norėjo, patys sėjo šaltį, pyktį, neapykantą, baimes, agresiją, atėjo laikas surinti pasėtus vaisius. Ir bandant sustabdyti tai jėgos metodais, jau nepavyks, jei anksčiau pavykdavo, dabar jau nepavyks. Daugelis žmonių turi labai mažą dvasinę brandą, jiems geriau palikti kūnūs, nes jie tik kenkia, tik viską naikina (savo mintim net, agresija). Todėl net jei jiems pasakysi, kaip teisingai išsigelbėti, jie vistiek neklausys, kaip jous sustabdyti? Per Apokalipsę juos ir sustabdys daryt bėdas. Žmogus dažnai pradeda teisingiau mąstyti, pervertinti įvykius, situaciją, kada susiduria su rimtu sukretimu, bet dažnai, tada jau keisti ką nors būna per vėlu. Į tai gilintis daug nereikia, to neišventi, tai skatins nerimauti, jaudintis, panikuoti, skleisti baimes, reikia stengtis nepasiduoti šitai pagundai, o maksimaliai galvoti gerus vaizdus, galvoti teigiamai, už viską būt dėkingam. Tai darys gelbstintį vaidmenį, paskui tai bus labai naudinga, tai švarins aplinką susijusią su agresija ir baimėm, kiti skleis šias bangas agresijos ir baimes, darys šią aplinką baimių ir agresijos, o galvojant teigiamai bus švarinama aplinka nuo baimių ir agresijų.
evaldosia 2015-11-27 18:44
miestų ten niekas neatstatinės.ten nėra minusinės temperatūros.sutrombavus gruntą,namo statybai nereikia beveik pamatų.kelių asfaltas gali būt liejamas ant smėlio,aišku sutrombavus. lietuvoje tam kad patiesti kokybišką magistralinį kelia reikia iškasti 1,2 metro į gylį mažiausiei.pigiau pastatyti naują miestą,nei griuvėsius valyti.ir žmonės jau išsibėgiojo-jieško laimės po kitas šalis.šalį praktiškai sugriovė tarpusavio pyktis.
vanduo4 2015-11-27 19:03
- Teisingai pastebėta - ten nėra tautinio identiteto, nes Sirija yra buvusi Prancūzijos kolonija, sukurta ne tautiniu, bet teritoriniu pagrindu. - Tad ta visa teritorija turėtų būti perskirstyta teritoriškai iš naujo, tačiau jau atsižvelgiant į tautinį identitetą. Šiame perskirstyme turėtų dalyvauti ir Irakas. - Tik atskirų stabilių darinių sukūrimas ilgainiui sąlygotų viso regiono stabilumą. - Tam reikia atskirų Turkmėnų, Kurdų, Alavitų ir kt. tautinių teritorijų. Pagal jų mentalitetą kovoti su kitaip mąstančiu, jie stiprintų savo turimos teritorijos apsaugą, o tai jau būtų regioninė konkurencija kas vestų į diplomatinių santykių vystymąsi. O būtent to mums ir reikia. - - Duokit jiems "laisvę" ir konfliktai baigsis. Laisvė - tai aiški riba tarp to kas tavo ir kito. Kai to nėra - diskusija beprasmė. (visi naudoja, bet remontuoti niekas nenori).
Arns 2015-11-27 19:15
Čia esi teisus. Tačiau iki paramos įvairioms opozicijoms, Sirija šiuo atžvilgiu buvo viena ramiausių valstybių regione. Net pilietinio karo pradžioje niekas nesiskirstė tautinėmis grupėmis.
w00xer 2015-11-27 22:55
Nesu rasistas ar koks nors kitas *istas, bet ten džiunglės... Leiskit zverim ir gyvuliam patiem tvarkytis... Aptverti tvora, nieko neįleisti ir leisti patiems išsinaikinti. Tada gal ką naudingo ten padaryti pavyks po 20, ar daugiau, metų
vanduo4 2015-11-27 23:10
Shioks 2015-11-27 23:39
Simtus kartus isskalbetos temos... Juokinga, bet visas sis Sirijos konfliktas, tai paprastas bantitizmas valstybiu lygiu, kai viena grupuote nori perimti kitos grupuotes itakos zona, tam, kad sumazintu bendra tos grupuotes galia ir taip menkinant kol ja bus galima sunaikinti : )) Arba JAV, SA, Kataras ir Turkija baigs remti teroristus, arba SAA, IR ir Rusija laimes sita nesomone kuria uzvele pries tai isvardytos salys arba bus pasidalinta Sirijos teritorija.