Kodėl vandenį virinti du kartus yra pavojinga?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Pjovėjas 2015-12-03 12:49
Perskaičiau iki vietos apie arseną ir supratau, kad vėjai ir toliau galima neskaityt... Jūs man paaiškinkit, kaip nuo pakartotinio virinimo gali padaugėti cheminio elemento? ne junginio, o būtent cheminio elemento?
geziokas 2015-12-03 13:31
pseudomokslininkai atliko dar vieną pseudotyrimą. Dėl arseno visiškai nesutinku: jei jo dedama į vandenį, tai blogiau nebus, jei jį kelis kart virinsim. Dėl toliau išvardintų nieko negaliu pasakyti, nes reiktų giliau pasidomėti. Stebiuosi, kad šiame straipsnyje nėra reklamuojamas koks nors filtrų gamintojas. Dažniausiai taip ir būna.
Azys 2015-12-03 16:45
tai sriuba po kokio pusvalandžio burbuliavimo turėtų būt grynas nuodas tada. ar ilgas virimas ne tas pats kaip pakartotinas užvirinimas?
mch0lic 2015-12-03 18:14
Šaltinis lietuvos rytas. Labiausiai užknisa, kad paskui sėnyvo amžiaus žmonės šituos kliedesius kaip maldą kartoja. Močiutė iki šiol tiki, kad Ignalinos rajone sniego žmogus gyvena...
kiesza 2015-12-03 19:52
O kavos aparatuose vanduo užverdamas ar ne ?
Gediminas Jurgaitis 2015-12-03 21:43
uzverdamas viena karta, jei kalbi apie esspreso tipo kava.
DvD's 2015-12-03 23:22
Nu va jau pasirodo net ir vandenį gert nebesveika ...
Jomajo 2015-12-03 23:35
o jei sriuba sildai mikrobangej, tai tolygu branduoliniu atlieku kosei, kuri svyti nakti.