Ką apie homeopatiją sako moksliniai tyrimai (Konkursinis straipsnis)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mobilunkas 2016-01-10 17:41
na homeopatija skaitosi informacinis gydymas, tai reik rupestingiau elgtis su homeopatiniu vaistu, nes jis pagaminamas medziaga kratant, tai kas bus jei eksperimentatorius ta vaista atnes kratydamas salia kokios nors netinkamos medziagos? Arba perves per Kauno, na dabar Panevezio gatves? Cia tas pats kaip vaizdo kasetes iskraut su elektromagnetu, o paskui dvigubai aklu tyrimu teigt, kad ar kasete irasyta ar neirasyta videomagnetofonas rodo ta pati
kukulis4 2016-01-11 00:19
Na, homeopatija, is esmes, yra paremta niekuomet niekeno neirodyta hipoteze, kad vanduo, "atsimena" jame kazkada buvusios veikliosios medziagos gydanciasas savybes, dar iberiant truputieli mistikos, kad jei su vaistuku elgsies negraziai, tai gydomasis poveiks isnyks.... Sita mistika yra kaip ir gyvybiskai svarbi palaikyt visam mitui, nes priesingu atveju, paprasciausias juros vanduo turetu gydyt nuo visu ligu - ten tikrai kadanors yra kasnors nusimyzes, kai pries tai gere kokio ampicilino ar viagros.
buntu1117 2016-01-21 17:16
Yra dalykų, kuriuos šiuolaikiniam mokslui sunku paaiškinti. Pavyzdžiui ryklio uoslė: "Ryklių uoslė ypač jautri, nustatyta, kad jie jaučia 1 gramą kraujo, ištirpusio 600 tūkst. litrų vandens, net 500 metrų atstumu."