VU profesorius apie vakcinų komplikacijas: „Kalbant statistiniais terminais vakcinos saugios, veiksmingos, tačiau deja, nė vienas mūsų nesame statistiniai vidurkiai“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2016-02-29 23:52
Man įdomu, o kodėl niekas nerodo tų atvejų, kai miršta vaikai ir suaugę žmonės dėl to, kad nėra pasiskiepiję? Ištraukė vieną atvejį, kur susirgo, ir dar neaišku, ar tikrai nuo skiepo. Kitas dalykas, jei nuo skiepo užsikrėtė, kur užkratas iš esmės beveik nebepavojingas, tai kas būtų nutikę, jei būtų susidūręs su gyvibingu užkratu? Miręs?
Evil Goku 2016-03-01 00:00
enzim 2016-03-01 00:49
Čia reikia ne piktintis, kad ne informavo apie visus šalutinius poveikius, o dėkoti, kad profesionaliai atliko pareigą ir išgelbėjo vaikiuką. Po tokios reakcijos, galima 100proc. tvirtinti vakcina veiks visu pajėgumu ir saugos vaikiuką daug metų. Visi vaistai ir vakcinos yra kompromisas 99 proc. daugumos naudai. Artinasi individualios medicinos era. Tada užteks naujagimio kraujo lašo ir bus aišku kokia farmacinio preparato forma individualiai jam efektyviausia ir nesukelia jokių imuninių reakcijų. Kad ir kaip būtų skaudu, tas 1 proc. rizikuoja savo gyvybe dabartinėm sąlygom. Šaunuoliai tėveliai, kad laiku pastebėjo savo vaikelio sunegalavimą. Aš vaikystėje irgi vos nenumiriau nuo raupų vakcinos. Dvi savaites ligoninėje gydė. Dėkingas tėveliams ir medikams, išgelbėjusiems mane.