Geras gyvenimas Švedijoje baigiasi: kas dėl to kaltas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

PupuDede 2016-03-21 11:06
Man atrodo kad greitai visoje europoje atsiras uzrasai GO HOME!!!
Salubri 2016-03-21 12:59
Kas per daug, tas nesveika. Kiek teko ziureti visko internete tai galiu pasakyt, kad realiai pabegeliu kuriem tikrai reikia pagalbos tik apie 20%. Po kokiu 20 ar 50 metu vokieciu bus mazuma savo zemese. Ar tai ne genocidas?
Sonnerie 2016-03-21 15:25
Tegu leidziasi dar daugiau, durniams laisve
evaldosia 2016-03-22 08:40
emigrantų lūkesčius reikia žlugdyti dar jiems būnant turkijoje.europoje jie darbo nesusiras ar susiras mažai apmokamą ir kas penktas.iš tų skiriamų pora milijardų eurų turkijai ,galėtu surasti 200 000 e kokiai 10 propagandinių filmukų,kaip blogai sekasi pakliuvusiems į europą.ar europa ir toliau apsimes kad ekonomiškai gali išlaikyti dar daugiau ekonominių imigrantų?politikų bėda kad jie nesiorentuoja realybėje.merkel pasakė pramoninkai ,kad reikia pigios darbo jėgos,ta ir pakvietė,bet kad kontingentas atvyks kuris nenori dirbti, nepagalvojo.
lindemann 2016-03-22 16:37
Grafikas šiek tiek senstelėjęs, dabar švedų kartelė turėtų būti užkelta šiek tiek aukščiau net, kas beje gręsia ir visai vakarų Europai. https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics Senasis žemynas nusprendė atsinaujinti, tačiau viskas turi savo kainą..
Auštaras 2016-06-21 06:47
Pasiremdamas moksliniais tyrimais, visą Vokietiją apimančios statistinės medžiagos analize, dr.Thilo Sarracinas knygoje „Vokietija – susinaikinimas“ parodė, kad migrantai, atvykę iš Afrikos ir Islamo šalių ir jų palikuonys, pasižymi žemesniu intelektu (buvo nustatomas intelekto koeficientas – IQ) negu etniniai vokiečiai, kiti europiečiai, ir Vokietijos aukštųjų technologijų darbo rinkai yra netinkami, jie protiškai nepajėgūs integruotis į Vokiečių visuomenę ir tai, autoriaus nuomone, galų gale sukels Vokietijos ekonomikos ir valstybės žlugimą.
Auštaras 2016-06-21 06:58
šsigimėliai,tokiais metodais siekia mus sunaikint,o tokius šlykščius metodus sugalvot reikia būt unikaliai protiškai išsigimėliu,kokie tie kas viska organizuoja ir yra,nemaloni tiesa,bet planas tai geležinis,net už stalinizmą kietesnis... Sukure sistema,kurioje vyksta visuotinis dvasios pūdinimas,žmones persekiojami už padorumą ir vyksta faktinis visu nenužmogėjusiu žmonių genocidas,bet kas svarbiausia į valdžią įkišami parsidavėliai,prikuriama x pseudo-opozicinių partijų,kurios įmituoja kova ir žmones įtikinami,kad yra kažkokią ,,demokratija'' ir esa visa tai vyksta jų ,,laisva'' valia,esa eiliniai žmones patys atsakingi už Valdžios žingsnius,nes jį ,,demokratiškai'' išrinkta,nors realiai nėra jokių ,,demokratinių'' rinkimų,visa opozicija sistemos dalis,o jei atsiranda vienetai kurie atsisako būti paperkami,tai visų pirma juodai apšmeižia per mediją,padaromi klounais,tada po truputi represuojami,iš lėto didinant represijas,o jei vis tiek nepasiduoda ir iš lėti ima kažką pasiekti ,,žusta,per nelaimingą atsitikimą'' (Realiai spec.tarnybos užmuša),arba ilgi metai už grotu,ypač tai vyksta Vokietijoje,nes tie kas daro šias piktadarystes,žino Vokiečių tautos potenciala ir daro viską,ką tik gali,kad tik jis nebūtu aktivuotas.