„Tuščios kaukės“ iliuzija – ar užkibsite ant šio triuko? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

langas 2016-03-22 13:50
nesuprantu kame skirtumas. Galiu jei noriu matyti visada išgaubtą vaizdą, arba standartiškai išgaubta ir įgaubtą. Čia kaip pažiūrėsi. Ir nesijaučiu nei šizofrenikas nei narkotikų paveiktas (o gal?)
Eič 2016-03-22 15:44
Na.. aš įgaubto niekaip nematau. Nosis labai atsikišusi.
w00xer 2016-03-22 15:56
Pateiktame video tycia keiciamas apsvietimas besisukant kaukei, nes charakteringiausios vietos, kurios parodytu isgaubtuma esant tom paciom salygom apsviestos vienodai: seseliai ant skruostu, kaktos, lupu, akiduobiu ir nosies beveik identiski http://prntscr.com/aihqi4 Skiriasi tik kaip seselis krenta kaukes krastuose. Esant veidu i prieki jo uzsibaigimo nesimato, o isvertus veida matosi ryskesni jo krastai Toks vaizdas, kad sergant sizofrenija ar esant apsvaigus labai suaktyveja periferinis regejimas ir pagal tai daromos isvados ka matai. Nes nuotraukos centre visi charakteringiausi bruozai rodantys iskilimus (jie yra sviesesni) ir idubos seseliuose beveik vienodos
bahuriux 2016-03-22 19:21
Fotkėj irgi išgaubta kaukė nes apšvietimas yra iš dešinės. Nesvarbu ką norėta apgauti, bet apšvietimas sako būtent taip. Nes neįmanoma kad vienakryptis apšvietimas būtu kažkur kitur nei dešinėj.