Ekspertai pataria: kaip atpažinti, kada žmogus meluoja

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2016-04-27 09:48
Papildysiu, jei žmogus negali papasakoti visų įvykių smulkiai ir tiksliai, o tik abstrakčiai ir aptakiai, didelė tikimybė, kad meluoja. Tam kad sukurti visą melo istoriją smulkiai reikia labai didelių smegenų pajėgumų ir talento. Jei meluotojas stengsis sukurti detalia melo istoriją pačio pasakojimo metu, jį išduos kūno kalba, faktų neatitikimas laike, vietoj ir nelogiškumas.
Atk 2016-04-29 10:41
Pritariu, kuo smulkiau klausi, tuo labiau aišku tampa ar meluoja. Ir kaip buvo minėta straipsnyje pradeda kabintis prie smulkmenų ir vengti atsakymų į klausimus.
SaMaras 2016-04-29 14:05
Pritariu tik iš dalies. Čia jau labiau asmeninių savybių reikalas. Net vaikai kartais sugeba papasakoti toookių istorijų, su tokiomis detalėmis.. tik po ti pamatai kad kuo daugiau dėmesio skiri, tuo ta istorija gražėja jei vaikas žinotų kada sustoti tai kartais labai išsigąsčiau o melagiai moka gerai kurti ir nepasiruošę (gavę netikėtą klausimą nepasimeta), bet kaip jau rašo straipsnis prisimelavus neplanuotai sunkiau išlaikyti chronologiją ir pačiam atsiminti tas pačias detales..
Kitesabove 2016-04-30 01:54
Aš per gyvenimą spėjau labai gerai pažinti žmones, iškart matau tokius, kurie nuolat vengia atsakomybės, nuolat meluoja, tuo pačiu tokius, kurie verti pasitikėjimo žmonės.