Geriausi antidepresantai: puikus efektas ir jokio šalutinio poveikio ar pavojaus priklausomybei

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arwis 2016-04-28 11:46
Arba tiesiog pradeti sportuoti reguleriai. Yra irodyta kad regulerus sportas isgydo beveik visas depresijos formas iskyrus kokia ten chronine depresija, bet net ir tais atvejais ja zymiai sumazina.
vardasas 2016-04-28 12:05
Tai visokie sernai, kurmiai,sliekai patys laimingiausi ir nederesuojantys
bahuriux 2016-04-28 18:11
Geezus, rašėt apie tai, kaip reikia naikinti mikrobus, kiek jų daug yra tualete, voniose, parduotuvėse ant pinigų ir tt. zodžiu košmaras, neįmanoma gyventi vien mikrobai aplink, o dabar atvirkščiai? O dabar rimtai. Ne nepakanka, pagauti šitų mikrobų labai sunku, jei kelis ten pagausi nieko nebus imunitetas, higiena, konservantai juos greit pribaigs, jau neminint antibiotikų. Buvau skaitęs straipsnį apie tai, šaltinio vėl nepamenu nes senai tas buvo, tikiuosi čia apie tuos pačius mikrobus rašo, spėju nes igi kalba ėjo, kad jie gyvena dirvoj. Kad pasireikštu visu gražumu tų bakterijų poveikis reikia, užsikrėsti jomis, kaip kokia infekcija, tik šiuo atveju ta "liga" žmogų gydo, o ne kenkia. Dėl to ir suveikė žiurkėms, kad jų suleido tiesiai į organizmą. Jei pagauni tą "ligą" skaityk, kad išgysi nuo visų kitų ligų ir jausiesi puikiai, bet kad jų pagauti reikiamą kiekį reikia žemėj kapstytis nuo 1 iki 3 mėnesių kasdien. Dar ten rašė, kad tos bakterijos veikia, kaip parazitas tik atvirkščiai, jos rūpinasi savo šeiminiko sveikata ir kovoja su kitais organizme esnačiais blogais mikrobais. Žodžiu esmė tokia, jos labai naudingos, pasigauti šitų bakterijų sunku, o prarasti labai lengva.
MindaugasV85 2016-04-29 18:44
Čia šitą jau gal prieš kokius 5 metus technologijos.lt rašė.
Profesorius :) 2016-04-30 12:35
tikrai taip sportas yra belekoks vaistas nuo visko tiesiog reik nusiteikti ir pradeti sportuoti ir laikui begant tai gali tapti paciu geriausiu iprociu