Slepiamas vyrų gyvenimas po žmonos padu: mėlynė po akimi, atimti automobilio rakteliai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2016-06-29 14:50
Praleistas vienas faktorius - alkoholis. Neretai toks "po padu" gyvena tam tikroje simbiotinėje būsenoje ir be to kitaip net nebegali. Pvz vyras prisigeria iki žemės graibymo, tada žmona "ištraukia" (parveda ar tiesiog įleidžia namo). Tada jau ji bando maksimaliai sukontroliuoti ar atsigriebti už patirtas negandas bei gėdą ir perspaudžia tiek, kad vėl tas prigeria "iš sielvarto" (kad iš alkoholizmo niekada nepripažins, degtinė pigi, pinigų užteks ir iš "chaltūrkių", ar iš to "euro per dieną"). Ir vėl iš naujo. Yra tekę matyt ir kuriozinę situaciją kur vyras pavedus "autopilotui" ir nuėjus kažkur į kairę tai jis turbūt net nepastebėjęs gyveno pagal tą pačią seną programą, tik kad pinigus nešdavo ir pats nakvoti eidavo kitu adresu :)
vanduo4 2016-06-30 03:39
- Šiuolaikinė civilizacijos situacija yra tokia, kad dabar vyras išgyvenimui kaip ir nereikalingas. Tad ir vyriškumas dažnai tėra tik pasityčiojimo objektas; - Gerbiamieji. Atsigręžkit į Islamą. Ten moterys gerbia vyrus ir PRIPAŽĮSTA jo lyderystę šeimoje. Aišku jie ir perlenkia lazdą - pjausto ausis, nosis, nužudo nes Koranas "leidžia" - ir vyrų klauso; - Kame problema? O gi vyrai ne tai, kad nemoka būti vyriškais (to mokėti nebūtina), bet tiesiog BIJO atvirai save reikšti (išmoksi bandydamas, o moteris prie lyderio prisitaikys). Tokiu atveju reiškiasi moterys su visa savo genelia logika; ------------------------------ - Čia yra toks psichologinis momentas - moteris iš tikro nežino kaip viskas turi būti (kažką lygtais nužiūrėjo per teliką), bet vadovauja vyrui. Jeigu vyras leidžiasi vadovaujamas, ilgainiui jis tampa vergu, besąlygiškai vykdančiu pono nurodymus (boso ir pavaldinio santykiai, o ne lyderio ir pavaldinio santykiai). Trūkumas tik tas, kad ponas tik kelia chaosą, o nesėkmes turi prisiimti vergas; - Va čia reiktų plačiau diskutuoti, kaip afektyviai atremti pcihologinį moterų smurtą??!!!!! - Šiuolaikiniai vyrai yra labai silpni psichologiškai, o tai ir yra tikrojo vyriškumo šaltinis. - Kodėl vyrai nėra psichologiškai tvirti? Nes jie mąsto globaliau. Jie pripažįsta, kad nežino visko, o tai mato patelės ir vertina kaip vyro silpnumą. ------------------------------ - Jeigu vyrai nebijotų parodyti savo fizinį ir intelektualinį pranašumą, moterys jų neskriaustų: 1. prostatą turinčios moterys su stipriu vyru negyventų; 2. bijotų eiti į kraštutinumus, nes reakcija bus dramatiška; 3. jeigu dauguma vyrų bus su kiaušais, bobos su prostata neturės pasirinkimo kaip pripažinti esančios lesbietėmis arba paklusti vyrui. - Išvada: vyras yra patinas, moteris yra patelė. Patinas kontroliuoja teritoriją, o patelė šildo guolį. TAŠKAS.
MindaugasV85 2016-06-30 06:57
Pasikartosiu - taip jums ir reikia Nu turi būti paskutinis lochas, kad gyventum tokioj "šeimoj". Visada buvau už laisvą pasirinkimą, o ne atsiklausimą "ar galiu...". Gal dėl to ir gyvenu vienas, kad iškart siunčiu tolyn tokias mergas, kai tik pamatau, kad jau pradeda "lipti ant sprando". Aišku ne visos jos tokios buvo, bet koks trečdalis tai tikrai Kas čia per šeima jei reikia vienam kitą terorizuoti. Na gal tikrai kaip kestutisz sako - alkoholikų šeimynėlė, nesugebanti rasti kito sprendimo, kaip tik susitaikyti su kasdien daužoma galva.
M134 2016-06-30 07:01
Vanduo... Tai vyras nebūtinas bet reiktų dirbtinai padaryti, kad būtinas būtų. Taip nusprendei. O visi kas galvoja, jog viską reikia nuolat pritempinėt prie senovės ir pasilieka tik senovėje. Išnyksta. Viskas ko reikia šiuolaikiniam vyrui tai tik irgi būti komunikabiliam ir perprast kitų emocijas labiau. Lyčių vaidmenys susivie odina tiesiog, o ne moterys tampa vyrais.
SaMaras 2016-06-30 10:51
Taip, lyčių vaidmenys panašėja, bet ne visi sugeba susitvarkyti su tais vaidmenimis. Bėda yra visuomenėje dėl socialinių įgūdžių stokos. Jei tėvas gėrė ir mušė motiną, visos jo pareigos buvo bent jau gryžti į namus (kad ir po savaitės)o motina viską tvarko, tai vaikai ir išauga tokie. Mergaitės mato kad turi viską "tvarkyti" ir nesvarbu kaip, nes jei netvarkysi kaip sugebi kitaip niekas nepadarys. O berniukai arba eina tėvo pėdomis arba supranta, kad bėda gėrime tai negeria, bet jis nežino ką turi daryti.. (čia labai jau siaurai paėmiau ir labai jau marginalų pavyzdį) Dar bėda, ir visuomenės požiūris. Jei vyras muša moterį vadinas baisu baisu.. o jei moteris vadinas vyras mazgotė..
Julius_ 2016-06-30 16:12
Tipiškas feminizmo triumfo vaisius. Vyras uždirba, pagamina gerokai virš 70% visko, kas sudaro dabartinę civilizaciją. Todėl pats pelningiausias dalykas yra tuos uždirbtus vaisius atimti ir pradėti perskirstyti. Kiek darbo ir teismams, ir advokatams, ir visokioms valdiškoms institucijoms. Vyras tampa priešu ir visiškai nesvarbu, kad vyras nesupranta, kad turi priešų, priešai jį pažįsta ir jiems visiškai nebūtina, kad juos kaip tokius atpažintų, gal net dar patogiau. Valstybėje tapo visiškai nesvarbu, kad vyrai yra padaromi benamiais, nusikaltėliais, degradais. Vyras šiuo metu yra vedybinio šantažo ir naikinančių visuomenę įstatymų įkaitas. Didelė dalis vedybų yra tik dėl pinigų. Moteris gali pasodinti vyrą be teismo ir įrodymų į kalėjimą, išvaryti iš namų, atimti vaikus ir naudoti juos šantažui. Viskas legalu ir įstatymiškai leistina?