Psichodelinių medžiagų draudimas yra beprasmiškas: paaiškėjo, kodėl žmonės taip nori save apsvaiginti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Fikcija 2016-07-28 16:01
Tačiau, kaip paaiškinti priklausomybę psichodeliniams narkotikams, tokiems kaip LSD ar psilocibinas PS.Autorius konkretus imbicilas LSD yra haliucogenas ,o ne joks siaubas/baubas narkotikas apgailetina rastleva.
pankarezas 2016-07-28 21:09
itariu tik ta sakini perskaitei, ir parasei sita nesamone. Ka tu tuom norejai pasakyt visiskai nesupratau, o straipsnis puikus ir protingas.
atskalūnas 2016-07-29 08:38
Visiškas briedas. Žmonės vartoja svaigalus, narkotikus ir visą kitą ššššš tam , kad pakeistu savo būseną, nes tikrasis AŠ niekam nepatinka, o kaip aš prisilupu degtinės ar uzrūkau žolės tampu ne savimi ir tada man būna labai gera. Nieks nenori dirbti su savo vidiniais demonais, su savo emocijom, energijom, papraščiau pasiteisinti, kad kaltas tas, anas , trečias tik ne AŠ ir prisiliuobti degtinėles taip pakeičiant savo būsena. Pagrindinis dalykas yra būsena kaip tu jautiesi.Nieks nenori palikti "KOMFORTO ZONOS" kurioje dabar yra ir kazką keisti, daug dirbti su savimo ir tobulėti, geriau permesti atsakomybę kitiems pasiteisinant blogu oru, piktu darbdaviu, spūstimis, didelėmis kainomis ir visa aplinka, ar ne taip yra. Žmonės yra didziausi tinginai. Va visa paslaptis.
Algucis R 2016-07-29 19:03
Atskalūnas gana teisus, žmonėm realus pasaulis neįdomus. Jei ne narkotikai ar alkoholis tai bent jau kompiuteriai ir virtualus pasaulis
Talkatif 2016-07-29 23:50
Eikit po markę suvalgykit, o tada dar kartą pagalvokit, ką norėjot pasakyt.
rwc 2016-07-30 01:21
troškulio simptomus, asketas refleksyviai ieško sąlygų medituoti, tikintysis viliasi, jog aukštesnysis protas pasiūlys sprendimą. Toliau įsijungia sąlyginiai refleksai. Kol nežinai, kad neskanią sriubą galima pasūdyti, iš alkio suvalgysi ir tokią. Žinodamas, ieškosi druskos. Atlygio grandinė smegenyse alkstant „trumpinasi“ ties druskos vaizdiniu. Kai nesusitvarkome su mintimis ar emocijomis – ties malda, sportu ar LSD.
ANIMOUSE 2016-07-30 01:26
Kdel zmones naudoja Sakot kad zmones nori pabegti nuo realybes? Ne atvirksciai? Nuo realybes babegt uztenka ir telefono. Pskaitykit, Pbandykit nor karta td komentuokit. kad ir DMT tada tikrai pradesit kelt klausimus kur yra tikra realybe o kur ne. Nes tikrai suabejosit. Kas nori tas suzinos. O kam svarbiau kolektyvine nuomone ir pripazinimas tie mastys kaip visi nekes ko visi bijos ko visi