Tai gali nutikti kiekvienam: vyras nubudo viena akimi aklas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MindaugasV85 2016-08-03 12:44
Karta per savaite? As jau issigudrinau istisa menesi miegot (tik kartais praplaut isimu), o pati lesi keisti tik po kokiu 3-6men. Pazistamas visus metus neissiemes pravaiksciojo ir vis dar tebemato. Beje pabandykit tuos vienus pigiausiu lesiu (softlens berods vadinasi) - man jie geriausi kiek esu isbandes. Kiek tu brangiu bepirkdavau, tai jau po vienos nakties akis skausedavo, apsitraiskanojes atsikeldavau, del to ir issiimdavau kasnakt O db tik prasivalyt issiimu ir atgal i aki.
scorpio1991 2016-08-03 15:01
As irgi nelabai ju issimineju nors jie ten 2savaiciu, bet keliata menesiu puikiai isnesioju neissiemes... jokio diskomforto nejauciu, net nesijauciau kad juos nesioju, labai ploni, jau kelintus metus taip ir nieko...
salemas5 2016-08-04 01:40
Todel nereik issipisinet ir nesioti akinius...
IceBullet 2016-08-05 00:50
Nesioju lesius daugiau kaip 10 metu. Irgi ziurejau atmestinai i lesiu prieziura, kol nepasigavau infekcijos. Viskas labai primena cia aprasyta atveji, tik laiku pradeta gydyti. Aki skaudejo ziauriai, asaros tekejo upeliais. Vaistams isleidau apie 200 lt, gijo apie 2 menesius, prireike kokiu 6 vizitu pas okulista. Po to lesius vel pradejau naudoti tik praejus metams. Kaip aiskino gydytoja - viskas del to, kad nesiodavau kelias savaites neissiemes. Po lesiais atsirado bakteriju, kurios pateko giliau i aki per mikrozaizdele. Nuo to laiko issiimu lesius kiekviena nakti, nors keiciu tik karta i pusmeti ("Menesiniai lesiai"). Skysti taip pat keiciu daznai, kas trys dienos.
unytas 2016-08-05 22:41
kaskada ir as zuredavau juokais i lesiu priezura megodavau su jais kol viena ryta atsikelau su infekcija akies atmerkt negalejau o asaros pludo. kaip ir tada ir dabar perku menesinus lesius nesoju 6-8men. bet skisti nuo to karto keiciu kekviena diena ir issiemu juos kekviena nakty net po gero balaus neprisimenu kaip namo griztu bet issiemu autopilotu nebenoru vel patirti to skausmo
Berserkas 2016-08-05 23:37
Yra kur lyg akių korekcija lazeriu ar kaip ten. Nors pačiam kaip ir nereikėjo ir šiuo metu nereikia akinių/lęšių, bet ateityje atrodo prireiks. O šiaip manau jeigu tikrai be akinių ar lęšių sunkiai matai tai akių korekcija lazerių gal ir nieko pasidaryt, aišku kainuoja.