Neįskaitomos medikų šarados ir galvosūkiai – kaip spręsti problemą?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gediminas Jurgaitis 2016-08-05 12:24
keverzoti kaip daunui, visu pirma nepagarba savo kolegoms, pacientams, vaistininkams ir siaip visiems kam teks ta pasikelusio daktarelio keverzone skaityt. jei nesugebi parasyti, jei ne graziu rastu, o bent iskaitomai, rasyk spausdintinemis raidemis!
Kyborg 2016-08-05 19:52
O įsakmiu tonu nurodinėt kas ką turi daryt, bei vadint kitus daunais greičiausiai yra pavyzdinis pagarbos demonstravimas?
kestutisz 2016-08-05 19:56
Reikia būt labai jau įdomių pažiūrų, kad bandyti pasiteisinti kompiuterio nebuvimu. Yra dar tokių gydymo įstaigų? Bet kokioje matytoje poliklinikoje visa registracija kompiuteriu, bet kažkodėl vis rašinėjama ranka į kortelę. O su tuo raštu tai bjaurus reikalas - nuvežiau naktį su nesibaigiančiu kosuliu žmogų į ligoninę, padarė tyrimus ir kažkiek pagerėjus išsiuntė namo, ryte paėmiau išraša ir ten neina nė velnio suprasti (atidavę išrašą irgi nelabai perskaitė, o tas kas rašė jau išėjo). Pacientui lyg ir geriau, jau į darbą eis kokių teragripo-fu užgėręs, tik kad išraše pasirodo plaučių uždedimas įrašytas kurį, reikia labai skubiai dusinti antibiotikais :)
Arthuras 2016-08-05 21:01
Aš sakyčiau, čia problema daug paprastesnė, nei daugumai atrodo. Pagyvenę gydytojai lėtai type'ina ir tiek. Jei rašytų greitai, patys atsisakytų tušinuko. Bet rašo dviejais pirštais žiūrėdami į klaviatūrą. Sprendimas? Masiniai kursai.