Kodėl neturėtumėte vynioti maisto į aliuminio foliją (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

rwc 2016-08-17 04:53
Ir negerkit arbatos iš puodelių, sriubos nesrėbkit moliniais šaukštais, šiukštu nevalgykit obuolių nuo žemės! Gi molis – tai vos ne grynas aliuminis, maišytas su smėliu! Blemba, randa žalioji propaganda kuo gąsdinti – trečiu cheminiu elementu pagal kiekį Žemės plutoje (po deguonies ir silicio), kuris sudaro ~0.6% kiekvieno gyvūno (žmoguje jo apie pusę kilogramo!), bet beveik visiškai nedalyvauja biologiniuose procesuose... Faktas, kad aliuminis ir dauguma jo junginių nėra toksiški. Aliuminio junginiai plačiai naudojami kosmetikoje, parfumerijoje, farmacijoje, kulinarijoje, vandens filtruose, ... ir niekas tiksliai nežino, kodėl ir kokioje sąveikoje su kitais dirgikliais kai kuriems žmonėms pasireiškia kiek didesnis jautrumas jiems (pvz., atominis aliuminis aktyviai reaguoja su drėgme; naudinga savybė antiperspirantams, bet ir odą sausina; dėl tos pačios savybės slopina augalų augimą; visai suprantama, jog ir gyvūnų organizmuose nenormaliai dideli druskų kiekiai gali trikdyti panašius procesus). Kas dėl Alzheimerio – yra pasaulyje kelios acto garintojų grupės, kurios pirmiau susiranda baubą, paskui pritempinėja koreliacijas. Nenuostabu, kad visokie PAQUID judėjimai veisiasi vyndaryste garsėjančiuose kraštuose, nes būtent aliuminio sulfatai labai lemia vyno skonį ir kokybę, ypač putojančio. O Alzheimeris yra degeneracinė liga, kai neuronai nunyksta ir atsiranda ertmės smegenyse, kurios užsipildo toli gražu ne vakuumu. Nėra absoliučiai jokių įrodymų, kad degeneracija atsiranda dėl aliuminio pertekliaus, o ne atvirkščiai. po dvidešimties metų pasirodys, kad tai nesveika. Move along: nothing to see here.