Vyras dvejus metus manė, kad augina šunis, bet...  (2)

Kinas Wangas Kaiyu nusipirko du šuniukus ir parsinešė juos į namus Maguano apskrityje (Kinija). Dvejus metus jis manė, kad augina šunis, kol galiausiai suprato, kad tai yra visai kiti gyvūnai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasirodo savo namuose jis glaudė dvi Azijos juodąsias meškas.

Ursus Thibetanus Kinijoje yra saugoma rūšis, kuriai auginti reikalingas specialus leidimas. Wangas sako, kad jam pardavėjas pasiūlė šuniukus. Vyras nusipirko du žvėrelius narveliuose ir juos augino.

Tik bėgant metams pastebėjo, kad jie auga vis didesni ir didesni. Kaip ir jų apetitas.

Wangas teigia supratęs, jog jo gyvūnai yra meškos, tik tuomet, kai gavo oficialų raštą iš vietinių urėdų. Raštas nebuvo skirtas Wangui – tai tiesiog buvo informacinio pobūdžio pranešimas, įspėjantis gyventojus apie nykstančius gyvūnus, su kuriais gali susidurti, bei įstatymus, kurie juos saugo.

Būtent tuomet vyras ne tik suprato, kad augina dvi Azijos juodąsias meškas, bet kad jo „šuneliai“ yra saugoma nuo išnykimo rūšis.

Po ilgų svarstymų Wangas nusprendė kreiptis į vietinę valdžią ir pranešti apie auginamas meškas, kad vėliau nebūtų apkaltintas neteisėta veikla. Pareigūnai iš vietinio Junano laukinių gyvūnų gelbėjimo centro nedelsiant apžiūrėjo meškas ir išsiaiškino, kad tai yra patinas ir patelė, abu sveiki.

Gyvūnai buvo atgabenti į gelbėjimo centrą detalesnei apžiūrai bei auginimui. Tuo tarpu Wangas sulaukė pagyrų už sąžiningumą. O vyras jau bijojo, kad atsidurs kalėjime, taigi dabar džiaugiasi savo poelgiu ir laiminga pabaiga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(90)
(10)
(80)

Komentarai (2)