Svaiginantys Arkties lobiai ir keista JAV apatija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Amir 2016-12-02 12:44
Pingvinai Arktyje (angl. nuorodoje matome frazę penguins in Antarctica). Suprantu, laikai sunkūs, kartais mokslo portalams tenka įdarbinti vaikus trečiokus, kurie dar neturėjo geografijos pradmenų pamokėlių.
Amir 2017-01-04 13:39
Aš gal per daug sudėtingai parašiau, tai mėginu iš naujo, paprastesniais žodžiais. Pingvinai Arktyje negyvena. Nuotraukoje pingvinai yra Antarktidoje. Arktis yra Šiaurėje. Antarktida yra kitoje pasaulio pusėje, Pietuose. Net nuorodoje į nuotraukos šaltinį parašyta, pingvinai Antarktidoje. Angliškai Antarctica yra Antarktida. Tikiuosi parašiau pakankamai suprantamai mokslo portalui, bet jei pasitaikė nepažįstamų žodžių, ar nepažįstamų raidžių, sakykite, bandysiu paaiškinti dar paprasčiau. Nereikia gėdytis, suklysti visiems mokslo portalams pasitaiko, aš ir pats nežinojau, kad pingvinai Arktyje negyvena, kai buvau trejų metukų.
ate 2017-01-20 11:12
Priatriu Amir, lyg ir smulkmena, bet labai skaudžiai per portalo patikimumą kerta. negalima klysti, arba reikia pasitaisyti.. o dabar ir stovi mėnėsį pingvinai arktyje...