Kaip jums tokios planuojamos naujovės: įsėdi į automobilį ir telefoną gali mesti lauk

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gediminas Jurgaitis 2016-12-25 11:09
Sakyciau reiketu palikti skambuciu ir navigacijos galimybe. Nelabai isivaizduociau kaip koks vadybininkas galetu tada dirbti, jei butu uzblokuotas netgi rysys. Feisbuka ir kitus soc tinklus uzblokavus 90% telefono maigytoju butu pastatyti i vieta
vardasas 2016-12-25 11:46
gautu kompensuoti uz laisvu ranku irangas, butu suzlugdytos tokios kompanijos. geriau jau blokuotu viska isskyrus kaip sake navigacija, o skambucius blokuoti tik tokiu atveju jei nerapajungta laisvu ranku iranga
Shinigami 2016-12-25 12:27
Galvojau tik Lietuvoje į valdžia idiotai sulindę, bet regis ir kitose šalyse jų gan daug. 1) Įsėdai į taksi ir gali mesti telefoną pro langą, nes telefonas neatpažins ar tu esi už vairo ar taksistas (tas pats su kitais keleiviais). 2) Kai vežė mergina bagažinėje ir sudegino, ji bent galėjo paskambinti ir paprašyti pagalbos (nors tai ir nepadėjo), bet dabar ir tokia galimybė bus prarasta.
Gediminas Jurgaitis 2016-12-25 17:52
Telefonas gali buti naudojamas su laisvu ranku iranga ir pagal tai butu galima neblokuoti. Faktas tas, kad bent jau cia UK, telefonas rankoj vos ne pas kiekviena vairuotoja, tik privaziuoja prie sviesoforo, iskart reikia feisbuka paminkyt... as asmeniskai neturiu priklausomybes jokiems soc tinklams ir man giliai px blokuos kazka ar ne.
dariusss 2016-12-26 15:23
vaziuoji autobusu is vieno miesto i kita ir negali saviskiams pranesti pvz kad smarkiai veluosi..
kestutisz 2016-12-26 20:17
Tai, kad garantuotai užblokuoti techniškai įmanoma tik nebent provaiderių lygiu - pvz jei objektas per greitai juda, jam roamingas neveikia ir tada jau turėsi ar neturėsi laisvų rankų įrangą nesvarbu. O jei tik aplikacijos lygyje tai tiesiog žmonės daugiau "rootins" telefonus ar ir už tai žada sodint? :)