Kaip seksas veikia organizmą: jis tiesiog būtinas sveikam gyvenimui?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

atskalūnas 2017-01-13 13:17
Ir dar viena svarbi detalė, stimuliuojant moters klitorį sekso metu stiprėja moters imuninė sveikata. Ir viso to pagrindas: tai energijų apsikeitimas, jei vyras yra vyras, o moteris yra moteris. Esmė juk energija, ta vidininė mūsų nematoma dalis, dėl kurios visi eina iš proto ,net patys to nesuprasdami,bet nesąmonigai išjausdami. Esmė yra energija, męs juk ne vien kaulai ir skūra yra šis tas daugiau, yra vidinis AŠ. Kuo daugiau sekso, tuo geresnė sveikata, tuo laimingesni aplinkiniai.Ar aš klystu?
Hmz 2017-01-13 14:49
Visų tų tyrimų bėda ta, kad statistinis ryšys nepasako, kas yra ko priežastis. Seksas teigiamai koreliuoja su sveikata? Tai gali reikšti arba tai, kad seksas gerina sveikatą, arba tai, kad ligoti žmonės rečiau užsiima seksu (variantas - sunkiau susiranda partnerį). Tas pats ir su kitais rodikliais. Taip galima ir "ištirti", kad seksas daro žmones turtingesniais, nes bagočiai dažniau mėgaujasi seksu negu kad biedniokai.
Laurynas19 2017-01-13 16:59
Manau jog šitos išvados buvo padarytos patikrinus tiriamūjų sveikatą prieš seksą ir po jo ir žiūrint kas pakito. O ne tikrinant sveikatą atsitiktinių žmonių ir klausiant kaip dažnai jie mylisi.
Laurynas19 2017-01-13 17:04
Ar klysti ar neklysiti neįmanoma nei įrodyti nei paneigti, galima tik tikėti arba netikėti ir lyginti su savo asmenine patirtimi. Jog yra skirtumas tarp masturbacijos bei sekso su atsitiktine moterimi bei tarp sekso su artima mylima moterimi tai faktas, bet kas tą skirtumą lemia ? ar tai energija ar dar kažkas? sunku pasakyti.
GNU 2017-01-13 22:12
to Hmz. Kiek žinau statistiškai biedniokai seksu mėgaujasi dažniau, nes mažiau dirba, mažiau pinigų turi pramogoms, tad kas belieka laisvu laiku.