Atrodo skaniai? Pasirodo net vienas mėsainis gali sukelti ilgalaikius organizmo pokyčius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kubietis 2017-01-28 00:43
Keista, kodėl kalbama apie mėsainį, o ne pavyzdžiui kotletą. Normalus mėsainis gaminamas iš sumaltos jautienos ar kiaulienos, kartais ir iš vištienos krūtinėlės. Toliau daržovės, sūris ir batonas. Geriau pasakytų, kas šiais laikais nekenkia. Nebent tik savam darže užaugintos daržovės, ūkyje - galvijai ar vištos. Bet balkone gal jų neauginsim? Valgom tai, ką siūlo. O mirsim visi, anksčiau ar vėliau. Koks skirtumas nuo mėsainio, auto įvykyje, lėktuvo katastrofoje ar sulaukę 100 metų, gilioje silpnaprotystės formoje. Džiaugtis gyvenimu reikia, o ne nuo jo bėgti.
rwc 2017-01-28 02:50
Vajėzau, tyrimą padarė su palmių aliejaus gėrimu, o kalba apie mėsainį... Dar baisiau: paėmė kraują iškart išgėrus vieną stiklinę, ir jau kalba apie kažkokius ilgalaikius pokyčius... Tarsi per pusvalandį ar pan. viskas nesusitvarkytų, o pėdsakai būtų juntami dar ir po keleto metų. Blyn, tai ir rašykit: gali sukelti pokyčius (nors ir tai būtų niekuo nepagrįsta interpretacija). Žodžiu, lygis žemiau aslos.
UTF16 2017-01-28 11:18
?
Dracunculus vulgaris 2017-01-30 14:34
Tyrimas atliktas tik su 14 žmonių, ir jie visi vyrai buvo. Ilgalaikio poveikio negalėjo nustatyti, nes tik vienas tyrimas atliktas. Šiaip atrodo teisingiau nustatyti kaip tai veikia vyrus ir moteris, nes jų metabolizmo greitis yra skirtingas, ir per kiek laiko organizmas susidoroja su visu krūvių. Nemanau, kad nuo vieno suvartojimo atsitiktų negrįžtama žala, bet manau ir tyrimo nereikia, kad būtų savaime suprantama jog visokius burgerius iš greito maisto restoranų kišt kiekvieną dieną yra nesveika.